Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPET JE ZIMA'

Zimska čarolija Kuzme & Shake Zulua

Kuzma & Shaka Zulu
Foto: Promo
18.01.2019.
u 19:19

„Mislim da je atmosfera 100% pogođena i da je dio zimske čarolije tu. Zahvalan je taj eurodisco synthpop đir”, poručio je Saša Kuzmić Kuzma, skladatelj, tekstopisac i aranžer pjesme.

Kuzma & Shaka Zulu, majstori s mora i doktori puknuća, predstavljaju spot u režiji Mirana Brautovića za novu pjesmu „Opet je zima”, svojevrsni nastavak pjesme „Ljeto” koja je uspješno plovila radijskim eterom i stigla do HR Top 40 liste!

„Mislim da je atmosfera 100% pogođena i da je dio zimske čarolije tu. Zahvalan je taj eurodisco synthpop đir”, poručio je Saša Kuzmić Kuzma, skladatelj, tekstopisac i aranžer pjesme. Pjesmu je otpjevao od prve i to je, njegovim riječima, odmah bilo to. „Publici kojoj se svidjelo 'Ljeto' sigurno će se svidjeti i nova pjesma."

Nakon što su krajem rujna u Tvornici kulture proslavili 25 godina postojanja, Kuzma & Shaka Zulu vraćaju se u Zagreb 9. ožujka u klub Sax – party godine za puknutu ekipu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije