Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŽELIO SE PROMJENE

Zgrozio fanove svojom 'nulericom': Goran Bare na novom koncertu pokazao i novi imidž

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
11.11.2019.
u 14:19

Godinama nije mijenjao ni svoj glazbeni izričaj ni svoj rockerski outfit, no s frizurama i bradama to nije slučaj. Sada se očigledno zaželio promjene pa se ošišao na ''nulericu''.

Goran Bare (54) neumorno održava koncerte po Hrvatskoj i regiji. Legenda domaćeg rock'n'rolla nastupila je u Sloveniji gdje je održala još jedan koncert i pokazala svoj novi izgled.

Godinama nije mijenjao ni svoj glazbeni izričaj ni svoj rockerski outfit, no s frizurama i bradama to nije slučaj. Sada se očigledno zaželio promjene pa se ošišao na ''nulericu''.

U kolovozu je proslavio 54. rođendan, a identičan imidž imao je i prije godinu dana u kolovozu kad su ga zbog frizure čak uspoređivali s Robertom De Nirom (76). Zadnji album “Nuspojave” prošao je odlično, neki ga smatraju možda i njegovim najboljim albumom do sada. Bare kaže da je u procesu nastajanja i novi. Od inspiracije ne može pobjeći, a ona može doći i dok se kupa.

– Volim plivati, ali neće toga previše biti ovog ljeta, rekoh već, baš će biti puno posla. Ulovit ću vjerojatno nekih tjedan dana, možda i manje, kad ću otići na more malo skupiti energije za sve što me očekuje – govori. Odrastao je Bare u Vinkovcima, u radničkoj obitelji. Kao i većini u to doba, ulica mu je bila drugi dom, uvelike ga je formirala, a to se poslije dalo iščitati u njegovim pjesmama. Vidi se to i danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Išli smo na kupanje jako je veselo Gogo glumi De Nira u taxistu

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

– Patim od depresije, a u pjesmama govorim onako kako jest. Istina je nekad ružna, nekad glupa, nekad ćelava, nekad ima kosu, ali istina je uvijek istina – kaže Vinkovčanin, pišu 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 4

PR
PrimoracRi
16:45 11.11.2019.

bio je lijep sada je još ljepši!

ST
Stručnjak
21:42 11.11.2019.

Bare hodajući kostur xD

ZB
Zoki-Bijela
18:09 11.11.2019.

Mongo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije