Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iščekivanje

Zgodni vaterpolist Luka Lončar u ljubavi sa Šibenikom

Luka Lončar
Foto: Promo
1/3
10.01.2014.
u 16:02

Od kada je u javnost izašao kalendar s atraktivnim fotografijama vatrpolista, upravo je mjesec lipanj, kojeg predstavlja Luka, jedan od najpopularnijih mjeseci ove godine

Jedan od najzgodnijih hrvatskih vaterpolista, Luka Lončar, posljednjih mjeseci donosi radost u mnoge domove i urede diljem Hrvatske. Od kada je u javnost izašao kalendar s atraktivnim fotografijama vatrpolista, upravo je mjesec lipanj, kojeg predstavlja Luka, jedan od najpopularnijih mjeseci ove godine.

- Moram priznati da su nas slike sve skupa iznenadile i drago mi je da su dobro prihvaćene. Nadam se da će možda i zbog njih na utakmice dolaziti više navijačica i navijača. Osobno se ne doživljavam ni zgodnim ni sexy, ali mojoj se supruzi kalendar jako sviđa te je tako lipanj već stigao u naš dom – otkriva Luka i dodaje - Kad me kćerka Ema vidjela u tisku, komentirala je kako sam se mogao i malo bolje namjestiti i pozirati, pa mi je pokazala par trikova za buduća snimanja.

Ususret utakmici Hrvatska – Mađarska, koja naše reprezentativce očekuje u utorak 14. siječnja 2014. u 18 sati, Luka poziva sve navijačice i navijače da podrže njega i suigrače na bazenu Crnica u Šibeniku.

- Šibenik u kojem sam igrao u sezoni 2006/07. ima posebno mjesto u mom srcu. Veselim se ponovnom dolasku u taj prekrasni grad. Sjećam se fantastične atmosfere na bazenu, volim šetati starim gradom, a i ovog ću puta posjetiti čuvenu katedralu. Šibenik je i Draženov grad, a on je naš veliki idol i vječna inspiracija” – priča Luka i poziva: “Pozivam sve Šibenčane i sve koji su u mogućnosti da nas dođu bodriti! Obećajem da ćemo ostaviti srce u bazenu!

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Mađarska u pretprodaji se mogu kupiti u vaterpolo klubu Šibenik po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

>>Jeste li ikad vidjeli naše vaterpoliste u seksipilnijem izdanju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije