Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peh!

Zgodna voditeljica doživjela dvije nezgode u istom danu, pa se požalila

Foto: Instagram
1/6
21.05.2020.
u 22:15

Iva Jerković krenula je s osmijehom na licu na jedno snimanje ni ne sluteći što će joj se dogoditi.

S osmijehom na licu bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković riješila je dva problema koja su joj se dogodila u srijedu. Iva je krenula na jedno snimanje i ubrzo se susrela s prvim problemom – automobil joj je stao i nije ga mogla pokrenuti.

- Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova – zahvalila se Iva i podijelila fotografiju na Instagramu. Snimanje je odradila bez poteškoća, ali dočekala ju je jedna „čestitka“. Dobila je kaznu za parkiranje i zaključila kako nevoljama nema kraja. Iva je početkom veljače postala mama djevojčice kojoj je dala neobično ime – Rina Ami.

1/7

- Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. Još kad se nadoda i potres u Zagrebu… Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara – rekla je nedavno Iva odgovarajući na pitanje kako se nosi s izolacijom. Ivu trenutno gledamo u "Kolu sreće" koje se opet emitira na RTL-u.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:01 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije