Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Zgodna splitska glumica objavila vruću fotku, slikala se bez grudnjaka: 'Jednostavno savršena'

Foto: Instagram
1/12
16.03.2022.
u 14:25

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj kombinaciji, a mnogima je jedan detalj posebno upao u oko. Naime, Ana se slikala u sjedećem položaju, a njena majica se rastvorila i pokazala je da ne nosi grudnjak.

Glumica Ana Gruica Uglešić (39) svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje kako je vitko tijelo dovela do savršenstva vježbanjem u teretani.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj kombinaciji, a mnogima je jedan detalj posebno upao u oko. Naime, Ana se slikala u sjedećem položaju, a njena majica se rastvorila i pokazala da ne nosi grudnjak. 

"Koji J. Lo moment", "Jednostavno savršena", "Kakva slika", "Wow", "Ljepotica", "Opa top", pisali su joj pratitelji, a fotka je skupila i oko tisuću lajkova. 

 

Glumica je nedavno ukrasila je svoje tijelo novom tetovažom, a ova joj je posebno prirasla srcu i pohvalila se njome na Instagramu.  "Kad ti se sin potpiše, zauvijek...", napisala je glumica i pokazala je kako je na jednoj podlaktici ispisala MA, a na drugoj RAT i kada se ruke spoje piše ime njezina sina kojeg je dobila u vezi s putopiscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem. Glumica i fitness-trenerica velika je zaljubljenica u tetovaže i ima ih više od deset, a jednom je rekla kako svaka od tih tetovaža ima svoju priču, a pozadine tih priča želi zadržati za sebe.

Prošlo ljeto sve je oduševila kada je na jednoj fotografiji u badiću pokazala tetovažu koju ima na rebrima, a riječ je o dječaku koji u ruci drži balone koji ga podižu u zrak. Dok je Ana u Splitu, njezin sin uživao je s tatom Hrvojem u Dubaiju, a glumica i putopisac pripadaju onoj skupini bivših parova koji su i dalje u prijateljskim odnosima i odlično se slažu. Pokazala je to Ana i nedavno objavom fotografije snimljene u Zagrebu dok je njezin sin pohađao školu skijanja.

"Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu, onda ovo nije mission impossible", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Boranom Uglešićem, sinom Ivanom Maratom i bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem. 

VIDEO Podcast Inkubator nominiran za Večernjakovu ružu: "Vrijeme je za digitalnu Ružu"

 

Komentara 1

BE
berija
15:10 16.03.2022.

Čestitam na predstavljanju žene kao seksualnog objekta. Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije