Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SUPERNATIONAL

Zgodna misica sprema se za svjetski izbor, evo u čemu će nas predstavljati u Poljskoj

Helena Krnetić
Foto: Damir Mrvec
1/11
13.11.2019.
u 15:23

Helena će biti četvrta hrvatska predstavnica na svjetskom izboru Miss Supranational. Prije nje na izboru su sudjelovale Petra Bojić, Eni Šukunda i Tihana Babij

Helena Krnetić, aktualna Miss Supranational Hrvatske, predstavila je u Dvercima nacionalnu haljinu s kojom će se predstaviti na svjetskom izboru u poljskim Katowicama 6. prosinca.

- Haljinu sam nazvala Jadranska sirena i vjerujem da će Helena postići jako dobar plasman na svjetskom izboru. Sa sobom će ponijeti još 14 haljina u kojima će se svakodnevno pojavljivati za vrijeme priprema u Poljskoj. Puno vremena i dobre volej uloženo je u izradu nacionalne haljine – rekla je dizajnerica Mirsada Jureša, čije će kreacije Helena nositi u Poljskoj.

U Dvercu se Helena prošetala i u večernjim haljinama crne i crvene boje.

- Prekrasna je Helena i prekrasne joj stoje obje haljine – komentirala je Ksenija Urličić, bivša ravnateljica HRT-a.

Uz nacionalnu haljinu Helena će u Poljskoj nositi krunu i nakit koje je izradila dizajnerica Marijana Maya Petrović.

Helena Krnetić
1/11

- Heleni želim sretan put i što bolji plasman na svjetskom izboru - poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je Heleni uručio prigodni buket cvijeća.

Helena će biti četvrta hrvatska predstavnica na svjetskom izboru Miss Supranational. Prije nje na izboru su sudjelovale Petra Bojić, Eni Šukunda i Tihana Babij.

- Prvi put na izbor šaljemo plavušu. Vjerujem da će ostvariti visok plasman jer je djevojka zaista atraktivna i visoka. Hodanje po stageu neće joj biti problem jer već ima iskustva u modelingu – rekle su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, vlasnice licence izbora Miss Supranational Hrvatske.

Helena putuje za Poljsku 17. studenog.

Foto: Damir Mrvec

- Jedva čekam da sve počne. Nacionalna haljina mi se jako sviđa, baš je napravljena po mom ukusu. Spremna sam na sve izazove i da, očekujem visok plasman – rekla je Helena koja je u međuvremenu upisala međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu na Visokoj školi Aspira.

- Za sada mi studiranje odlično ide i svako predavanje mi je zanimljivo – zaključila je Helena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije