Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađena reakcijom

Zgodna glumica u neugodnoj situaciji: 'Slučajno sam počela flertati s mlađim dečkima sa seta!'

Margot Robbie
Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL
1/7
20.09.2016.
u 15:00

Mladić je imao tek 17 godina, a ona se iznenadila jer se sada može svrstati u kategoriju "starijih žena"

Zvijezda Odreda otpisanih Margot Robbie (26) na snimanju reklame za parfem "Deep Euphoria" Calvina Kleina našla se u društvu mlađahnih modela.

Samouvjerena glumica priznaje da je slučajno počela flertati s puno mlađim kolegama na setu.

– Razgovarali smo i odjednom sam upitala jednog dečka što radi nakon snimanja. Na što je odgovorio da se vraća na nastavu. Mislila sam da ide natrag na faks, ali on i dalje ide u srednju školu – priznaje iznenađena Margot za NY Mag.

Mladić je imao tek 17 godina, a ona se iznenadila jer se sada može svrstati u kategoriju "starijih žena". – Nikada mi se ovo nije dogodilo. Tako je bizarno raditi s osobama koje su toliko mlađe od tebe – rekla je Margot i nadodala da razumije kroz što prolaze.

Zgodna Australka nekoć je bila među najmlađim glumicama na hollywoodskim setovima. Priznaje da nije razumjela zašto su je neke osobe gledale drukčije, a sada je, izgleda, shvatila.

Foto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL

Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

>> Tajni vladini zlikovci počeli obarati, a kritičari 'otpisuju' iščekivane antijunake

Komentara 1

SC
schwertransport
15:56 20.09.2016.

Pa sa sesnaest slobodno moze imati odnos sa punoljetnom osobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije