Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit transplantacija

Žene poludjele za njenim obrvama, plastični kirurzi pretrpani zahtjevima

Cara Delevigne
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/7
27.01.2014.
u 16:51

I Kate Middleton i Cara Delevingne uvele su novi modni trend - jake i guste obrve, a nekad elegantan i tanak luk obrva koji je dugo godina vladao modnim svijet, pao je u zaborav

Dobro je poznat efekt Kate. Kada Vojvotkinja od Cambridgea odjene novu haljinu, ona se rasproda u rekordnom roku. Stotine tisuća žena diljem svijeta kopiraju stil Kate Middleton, a sada je njena prodajna moć podebljana još jednom britanskom "it" djevojkom, Carom Delevingne, manekenkom Victoria's Secreta.

I Kate i Cara uvele su novi modni trend - jake i guste obrve, a nekad elegantan i tanak luk obrva koji je dugo godina vladao modnim svijet, pao je u zaborav.

Prema podacima vodećeg konzorcija za plastičnu kirurgiju u Velikoj Britaniji, upiti za transplantaciju obrva porasli su od 2010. godine za čak 45 posto, unatoč cijeni od gotovo 15.000 kuna. Prosječna dob žena koje žele transplantaciju je 30 godina, a 70 posto žena koje žele transplantaciju kažu kako su ranije previše čupale svoje obrve.

Obrve Care Delevingne toliko su popularne da imaju i vlastiti Twitter račun sa pet tisuća fanova.

>>Mlada manekenska zvijezda na infuzijama

Komentara 3

OB
Objektivno...
18:00 27.01.2014.

Znači li to da se ta čupavija moda vraća i dolje? Moja generacija je odrasla među čupavim trokutima, a ne ovim obrijanim zemičkama

BB
bbica111
09:45 28.01.2014.

Cara ima baš lijepe obrve.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:27 28.01.2014.

Pouzdan znak da je i dolje isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije