Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U top formi

Žena vrač i u 61.izgleda fenomenalno

jane
''
05.01.2014.
u 21:30

Starenje zaustavlja prirodno, po suncu nosi šešir i pije puno vode

– Nadam se da će moja fotografija u bikiniju sa 62 godine inspirirati ljude da i oni izgledaju dobro i budu u formi bez obzira na godine – poručila je američka glumica Jane Seymour čija je slika u seksi kupaćem kostimu na naslovnici časopisa “Closer Weekly” privukla puno pozornosti. Jane koja će idući mjesec proslaviti 63. rođendan pokazala je tijelo na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe žene. I dok se šuška da je njena besprijekorna figura rezultat Photoshopa, Seymour tvrdi da je fotografija autentična i da je zaista u boljoj formi nego prije četiri desetljeća. Svoje mladenačko tijelo, kaže, zahvaljuje vježbanju u teretani triput tjedno, igranju tenisa, golfa i plivanju, a kad je na putu, bavi se brzim hodanjem i radi sklekove. Na dijeti nikad nije bila. Ne odriče se kaloričnih delicija, no pazi na količinu.– Mrzim si išta uskraćivati. Ako za ručak imam tjesteninu, pojedem pola obroka – otkriva glumica visoka 160 cm i teška 52 kg

. Nakon što je 1995. rodila blizance, stavila je implantate u grudi, a poslije je zategnula područje oko očiju i ubrizgala injekcije botoksa, no više joj ne pada na pamet podvrgavati se estetskoj kirurgiji.– S botoksom sam se grozno osjećala. Glumica sam i moram biti sposobna micati sve dijelove lica. Starenje zaustavljam prirodno.

Po suncu nosim šešir, pijem puno vode, a koža mi najbolje izgleda kad se dovoljno naspavam – kaže Jane koja je javnost zaokupila 1973. ulogom Bondove djevojke, vidovnjakinje Solitaire u filmu “Živi i pusti umrijeti”, a najpoznatija je kao Dr. Quinn, žena vrač, iz istoimene serije. – Najljepšom se osjećam kad grlim svoje unuke – dodala je glumica koja ima četvero djece s dvojicom od četvorice bivših muževa.

>> Možete li vjerovati da ima 41 godinu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije