Naslovnica Showbiz TV

Žena lavica preuzela vlast nad BB kućom i otela sve muškarce

U jazbinu su ušla i tri nova stanara, 28-godišnji Vladimir Tomović iz Bara u Crnoj Gori, 24-godišnji Branislav Radonić iz Čente u Srbiji i 25-godišnja Antonija Jovanović iz Opatije.
01. svibnja 2011. u 22:21 4 komentara 6 prikaza
antonija
Foto: Emotion
Pogledajte galeriju 1/3

Beograđanka Tamara Đorđević napustila je Big Brother kuću, a s njom su nominirani bili Nemeš, Nirmal i Radiša. 

- Mislila sam da mi se priviđa kad sam vidjela svog dečka na ogradi. Drago mi je da je to napravio jer to znači da mu je stalo. Sada ga volim još više - komentirala je Tamara nakon izlaska. Nikolu ni nakon tog incidenta nije htjela izbjegavati jer među njima ionako nije bilo ničega osim prijateljstva, istaknula je.

U novom tjednom zadatku vlast nad kućom preuzela je zagonetna žena lavica, a svi muški stanari preselili su se u njenu jazbinu gdje će nova vladarica na njima iskušavati svoje zvjerske ljubavne vještine.

U jazbinu su ušla i tri nova natjecatelja, 28-godišnji Vladimir Tomović iz Bara, u Crnoj Gori, 24-godišnji Branislav Radonić iz Čente, u Srbiji, i 25-godišnja Antonija Jovanović iz Opatije.

Bojana, Ema, Soraja i Marijana, koje su ostale u glavnoj kući, postale su superheroine. Zadaća im je spasiti sustanare iz ralja žene lavice, a za svakoga kojeg spase dobit će 81 euro, za tjedni budžet.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Nesalomljiva
  Nesalomljiva:

  hehehee pogleda u lonac i kaže: dno...dna :):):))))))) ja ne bi ni gledala u lonac :)

 • dabar:

  gluposti...,,

 • Kakma:

  Ova vijest je \"Jako\" vazna za sve nezaposlene Hrvate.