Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Žena lavica preuzela vlast nad BB kućom i otela sve muškarce

antonija
Foto: Emotion
1/3
01.05.2011.
u 22:21

U jazbinu su ušla i tri nova stanara, 28-godišnji Vladimir Tomović iz Bara u Crnoj Gori, 24-godišnji Branislav Radonić iz Čente u Srbiji i 25-godišnja Antonija Jovanović iz Opatije.

Beograđanka Tamara Đorđević napustila je Big Brother kuću, a s njom su nominirani bili Nemeš, Nirmal i Radiša. 

- Mislila sam da mi se priviđa kad sam vidjela svog dečka na ogradi. Drago mi je da je to napravio jer to znači da mu je stalo. Sada ga volim još više - komentirala je Tamara nakon izlaska. Nikolu ni nakon tog incidenta nije htjela izbjegavati jer među njima ionako nije bilo ničega osim prijateljstva, istaknula je.

U novom tjednom zadatku vlast nad kućom preuzela je zagonetna žena lavica, a svi muški stanari preselili su se u njenu jazbinu gdje će nova vladarica na njima iskušavati svoje zvjerske ljubavne vještine.

U jazbinu su ušla i tri nova natjecatelja, 28-godišnji Vladimir Tomović iz Bara, u Crnoj Gori, 24-godišnji Branislav Radonić iz Čente, u Srbiji, i 25-godišnja Antonija Jovanović iz Opatije.

Bojana, Ema, Soraja i Marijana, koje su ostale u glavnoj kući, postale su superheroine. Zadaća im je spasiti sustanare iz ralja žene lavice, a za svakoga kojeg spase dobit će 81 euro, za tjedni budžet.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:40 02.05.2011.

hehehee pogleda u lonac i kaže: dno...dna :):):))))))) ja ne bi ni gledala u lonac :)

DA
dabar
12:10 02.05.2011.

gluposti...,,

KA
Kakma
12:20 02.05.2011.

Ova vijest je \"Jako\" vazna za sve nezaposlene Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije