Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Željko Vela: Nekorektno je reći navijam li za Hajduk ili Dinamo

'ZeljkoVela_nnn_ekr_020713'
''
06.07.2013.
u 12:06

Komentator večerašnje utakamice između dva najveća hrvatska nogometna kluba priča kako se priprema za izvještavanje

S kakvim će sastavom i rezultatima dva najjača hrvatska kluba - Hajduk i Dinamo - započeti novu nogometnu sezonu saznat ćemo danas u utakmici Superkupa na Maksimiru uz izravan prijenos na Novoj TV u 20.30 sati. Komentator koji će britkim zaključcima i činjenicama pratiti igru je Željko Vela, urednik sportske redakcije.

Smatrate li da su se gledatelji zaželjeli nogometa?

– Sretan sam što se nogomet vraća na ekran i to baš s ovim derbijem. Nogometna pauza između kraja i početka sezone bila je vrlo kratka, ali siguran sam da su se navijači zaželjeli nogometa.

Kako se pripremate za komentiranje važnih utakmica?

– Ritual je godinama isti: danima uoči tekme pojačano pratim sve vijesti vezane uz taj događaj. Ujutro na dan same utakmice skuham kavu i već tradicionalno na dvije stranice A4 formata bilježim podatke koji će mi trebati, i to u deset različitih boja.

Jasno je da komentiranje mora biti objektivno, ali za koji od ta dva kluba privatno navijate?

– Uh, bilo bi politički nekorektno odgovoriti na ovo pitanje!

Ali sigurno imate stručno mišljenje o potencijalnom favoritu ovog derbija?

– Jasno je da je Dinamo favorit sudeći po budžetu, snazi i dosadašnjim rezultatima, ali iznenađenja su uvijek moguća i bit će jako zanimljivo to gledati!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije