Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje turneja

Željko Kerum besplatno ustupa Poljud Thompsonu za koncert

thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
09.05.2013.
u 11:14

Koncert nije humanitaran, ali će Marko donirati 100.000 kuna Hajduku i još nešto KBC-u.

Grad Split besplatno će Marku Pekoviću Thompsonu ustupiti stadion na Poljudu na kojemu će 30. lipnja početi njegova velika turneja kojom promovira svoj novi album.

Na pozivu za konferenciju za novinare pisalo je da je koncert humanitarnog karaktera, ali riječ je o pogrešci. Koncert je komercijalan, a da se ipak zadovolji i ta komponenta, dio prihoda (još se ne zna koliko) Thompson će donirati KBC-u Split, a 100.000 kuna Hajduku.

– Splitu nedostaje ovakvih koncerata i ovo će sigurno biti spektakl. Dat ćemo i drugim pjevačima, samo ne mogu oni napuniti Poljud koji može primiti 40 tisuća ljudi. Bolje da Marko piva, nego Beyonce, njega bar hrvatski rodoljubi razumiju – rekao je gradonačelnik Željko Kerum na konferenciji za novinare. Kaže da neće izaći na pozornicu, ali će iz publike pjevati "Čvrsta ruka i poštenje".

– Puno mi znači i podrška Grada i Hajduka. Od 1999. godine nisam se uključivao u političke kampanje, važno mi je samo kako sačuvati svoju glazbu i svoje ime – rekao je Thompson. Nije poznato koliko je Hajduk izgubio ne naplaćujući najam stadiona ni koliko će stajati ulaznica za koncert.

>>Pogledajte dokumentarac o Marku Perkoviću Thompsonu


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije