Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lisinskom

Željko Joksimović gostovat će na koncertu Petra Graše

željko joskimović
Foto: PR FOTO
1/2
26.11.2014.
u 19:47

Najprodavaniji muški pjevač nove generacije Petar Grašo održat će veliki glazbeni spektakl 12. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog...

Najprodavaniji muški pjevač nove generacije Petar Grašo održat će veliki glazbeni spektakl 12. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Specijalni gost bit će regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović koji je stekao veliku popularnost u Srbiji i susjednim zemljama nakon velikog eurovizijskog hita ''Lane moje''. Tako će koncert koji skriva brojna iznenađenja za publiku biti odličan povratak Petra Graše u Lisinski nakon 17 godina.

Željko Joksimović jedan je od najpoznatijih regionalnih muških vokala koji se proslavio nakon što je osvojio drugo mjesto na Eurosongu 2004. s pjesmom ''Lane moje''. Dvije godine poslije napisao je pjesmu ''Lejla'' za Harija Varešanovića (Hari Mata Hari) koji je osvojio najbolji bosanskohercegovački plasman na Eurosongu do danas. U Beogradu je bio voditelj Eurosonga 2008., a 2012. godine predstavlja Srbiju na Eurosongu u Azerbajdžanu s pjesmom ''Nije ljubav stvar'', gdje osvaja treće mjesto. Iz tog razloga ne čudi što su ga eurovizijski obožavatelji proglasili najboljim skladateljem Eurosonga i nadjenuli mu nadimak ''Mr. Eurovision''.

Nastup popularnog regionalnog pjevača jedno je od brojnih iznenađenja koje priprema naš glasoviti pjevač. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na blagajni Lisinskog ili na www.ulaznice.hr.

>>Tko je od njih dvojice u zabludi: Cetinski ili Joksimović?

>>Željko Joksimović postao otac dječaka!

Komentara 5

YO
YoYoYo
16:25 04.12.2014.

odličan glazbenik!

TA
tarantuula
16:50 04.12.2014.

bit će to glasovno dobar spoj

Avatar Dameanu
Dameanu
00:22 27.11.2014.

Da, dobar je tekstopisac no ujedno je i veliki nacionalist i homofob.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije