Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna uspjeha

Željko Bebek: Imam svoj put i taj živim, ne osvrćem se!

Željko Bebek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
13.11.2013.
u 18:00

Na predstavljanju albuma Zrinka Tutića pojavili su se njegovi brojni prijatelji i kolege.

Na predstavljanju albuma Zrinka Tutića pojavili su se njegovi brojni prijatelji i kolege. Kao veliki glazbeni individualci, Lea Dekleva i Željko Bebek podržali su, između ostalih, Tutićevo glazbeno ostvarenje te se osvrnuli na današnju glazbenu situaciju. U poplavi turbo folka koji mami mase, Lea kaže, treba plivati. – Ja radim na svojim pjesmama uvijek i borim se s time da uskladim taj svoj ukus s onim što danas traži publika, ukus koji nema etera. To ide tako da neke pjesme prođu, a neke se bace u smeće kao da se nikada nisu dogodile. Treba se prilagoditi i ne predavati se, glazba nije biznis nego potreba. Za tim se ide, a ako je pjesma dobra i kvalitetna, mislim da se za nju čuje, bez obzira na to koliko vremena trebalo. Nema predaje, kazala je Dekleva.

Bebek se na svoju impresivnu karijeru prilično skromno osvrće, a kaže, novi trendovi su mu prihvatljivi. – Radim na svojoj glazbi, imam taj dar od Boga. Puno snimam, putujem, bavim se onim što volim. Imam tu sreću da je glazba odabrala mene. U mojoj dugovječnosti nema tajne, nekome se to jednostavno dogodi, a nekom ne. Hvala Bogu, meni se dogodilo to da se moja ljubav prema glazbi okrenula tako da me glazba vodi. Ne bih govorio o turbo folku već prije o potrebi ljudi da žive uz glazbu. Danas mlada generacija radi dobre stvari, ne moram ih ja razumjeti. Ne slušam baš previše toga, jer imam svoj put i taj put živim, bez previše utjecaja na ono što se oko mene događa. Scena je dobra, ali ne pripadam u obožavatelje, već samo konzumente, zaključio je Bebek.

>>Željko Bebek: Još imam energije za lude derneke

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
18:50 13.11.2013.

rocker koji pjeva narodnjake..ok barem nije čobanski rock...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije