Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuhari na Otvorenom

Željki i Ivanu doručak iz dječjeg vrtića

23.03.2016., Zagreb - Clanovi zirija emisije 321 kuhaj Zeljka Klemencic i Ivan Pazanin sudjelovali su u emisiji Otvorenog radija s voditeljicom Ivanom Miseric.   Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
24.03.2016.
u 12:00

Ivana Mišerić ugostila je žiri showa "Tri, dva, jedan - kuhaj" i počastila ih zdravim doručkom koji je pripremip dječji vrtić Lojtrica

Ivana Mišerić u jutarnjem showu Otvorenog radija ugostila je članove žirija “Tri, dva, jedan – kuhaj” Željku Klemenčić i Ivana Pažanina.

– Počastili smo ih zdravim doručkom koji nam je pripremio dječji vrtić Lojtrica. Ponudili smo ih raženim i kukuruznim kruhom i sa šest vrsta namaza – kazala nam je Ivana.

Žiri RTL-ova showa sa slušateljima je podijelio svoja iskustva iz showa, a odabrali su i dvije najljepše fotografije jela koje su slušatelji poslali na Otvoreni radio i nagradili ih. Od Željke su dobili njezinu kuharicu i časopis Mrvica, a od Ivana Pažanina njegovu pregaču.

>> Pogledajte kako je Ivana Mišerić 'vratila' duh Dame s kamelijama i Bosonoge kontese

Komentara 2

KR
kruti
12:18 24.03.2016.

dobro ga je mišerićka stisnula,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije