Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moderna plavuša

Željka Ogresta zaljubljena i zgodna u visokim čizmama osvojila špicu

Željka Ogresta
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.04.2014.
u 15:04

Doajenka televizije i radija, Željka je išla u korak sa suprugom Dubravkom Merlićem, a izgledali su zaljubljeno kao i prvih dana.

Željka Ogresta prošetala je u subotu zagrebačkom špicom s osmijehom od uha do uha. Kako i ne bi bila nasmiješena.

Doajenka televizije i radija, Željka je išla u korak sa suprugom Dubravkom Merlićem, a izgledali su zaljubljeno kao i prvih dana. U visokim crnim čizmama preko koljena i s vječnim Ray Ban naočalama odavala je dojam sigurnosti, a vitkom linijom i stilom nadmašila je i mlađe prolaznice u centru Zagreba.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Cvjetnim je trgom prošetao i Dikan Radeljak, ovog a puta bez kakve rasne ljepotice koju bi držao za ruku. Tko je sve ovu subotu, iako tmurnu, odlučio provesti na svježem zagrebačkom zraku provjerite u galeriji.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

>>Jadranka Kosor, Anja Alavanja, Mate Janković... svi su na špici

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar miladraga
miladraga
17:08 26.04.2014.

Željka nije bila zgodna niti u najboljim danima, a kamo li sad, da su napisali elegantna ili dotjerana to bi bilo realno...

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:17 26.04.2014.

Vrlo bitno za život Hrvata...Koga oni više interesiraju ?? Pazi novinara zaljubljena i zgodna, halo pa šta ti pišeš..

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
17:48 26.04.2014.

Autoru članka savjet da se trenutno ostavi novinarstva!Tragično što sve ne gmižepo zemlji!Ogresta i zgodna !!?????...Bože mili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije