Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zdravko Škender: Ogorčen sam! To je kao da mi je netko ukrao noge!

Pjevač je kolica ostavio na parkiralištu ispred svoje zgrade i odvezao prijatelja autom na Autobusni kolodvor. Kad se vratio, kolica više nije bilo.
06. rujna 2010. u 12:46 33 komentara 3360 prikaza
Zdravko Škender (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

– Kakva je svijest tih ljudi? U kakvoj zemlji mi to živimo? Ogorčen sam!  – pitao se pjevač Zdravko Škender razjaren neoprostivom drskošću lopova koji su mu u nedjelju ispred zgrade u kojoj živi u Ulici grada Chicaga u Zagrebu ukrali invalidska kolica.

– Ostavio sam ih na pola sata oko 19.30 sati na mjestu za invalide na kojem se uvijek parkiram i automobilom odvezao prijatelja na Autobusni kolodvor, a po povratku hladan tuš. Kolica nigdje. O, kakva neoprostiva zloća! Pa bez njih sam nepokretan, to je kao da mi je netko ukrao noge – zavapio je ljutiti Škender.

Njegov je bijes shvatljiv, posebice uzme li se u obzir da mu se to dogodilo već četiri puta u posljednje dvije godine i to na istom mjestu. Kolica čija je cijena oko 20.000 kuna Zdravko financira sam jer od socijalnog ima pravo na jedna kolica u šest godina. Pa kada se izračuna da je već četiri puta ostao bez njih, lako se dođe do iznosa ekvivalentnog cijeni dobrog automobila. No i kada se ne gleda financijska vrijednost, ostaje u zraku moralni upitnik iznad lopova, a Zdravku samo sumnja.

– Možda postoji neki monstrum u susjedstvu koji to planski radi. Jer već sam se susreo s bacanjem jaja na svoje parkirališno mjesto ili pozivima pauka ako sam stao na mjesto koje nije predviđeno za invalide. Policija redovito popiše podatke i ne uhvati lopova jer njima je ovo možda sitna krađa, ali za mene velika stvar od životne važnosti – zaključuje Škender u nadi da je netko iz okolnih zgrada možda i vidio zlikovca pa će se javiti sa za policiju korisnom informacijom. Dok se slučaj ne riješi, pjevač se koristi kolicima posuđenim od prijatelja i radi na novom albumu koji izlazi na jesen.

Vladimir Putin
Zaslužio je
Svima dragom Hrvatu naklonio se i Putin, tim se ordenom samo izabrani mogu pohvaliti
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • pumbica:

    Neka pita Molnara gdje su mu kolica.Oni iz nočne more.Oni romi sve kradu do čega dođu....

  • crocro:

    Taj koji je odvezao invalidska kolica, u slučaju da ga pronađu, pravdati će se da je uredno pronašao napuštena kolica i da ih je pospremio za slučaj da ioh netko traži. A u međuvremenu se neće niti truditi čuti da ... prikaži još! su nekom ukradena ili da ih netko potražuje, ili će sve to dobro čuti a praviti će se Englez da ne čuje dobro. A kada se prašina slegne pokušati će unovčiti ukradeni predmet. Samo se nadam da netko ipak ima kakvih saznanja, pa da se takva lopuža čim prije pronađe i da se objavi njegovo ime. Inače za svaku krađu koja podliježe kaznenoj odgovornosti i djelo se dokaže, presuda postane pravomoćna, odmah treba objaviti puna imena i šptrezimaena s adresom stanovanja za kriminalca. Da ga se narod i susjedi znaju čuvati i sve skrivati pred njim, te ga izbjegavati. A ne tajiti imena i pisati inicijale, npr. N.N. iz Zagreba star 40 godina. Ukrasti kolica invalidu, zaslužuje posebnu kvalifikaciju i strožu kaznu. To treba policiji dati veći motiv da pronađe počinitelja i njegovo ime servira javnosti i njegovu sliku pokraj ukradenih invalidskih kolica.

  • mica1111:

    ...ako netko ostavi neku stvar ne znači da je ti možeš uzeti,jer kao prvo znaš da nije tvoja... ...ako se radi o invalidskim kolicima,onda to znaš još i prije...nema opravdanja za ovakav čin...