Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert 7. ožujka

Zdravko Čolić zaludio Zagreb - zbog velikog interesa u prodaju pušteno još ulaznica

Zdravko čolić koncert valentinovo
Foto: Vedran Metelko
1/3
25.02.2015.
u 16:50

Svi zainteresirani u prodaji će tako pronaći novi kontingent ulaznica i dostupnih zona unutar zagrebačke arene: poseban VIP sjedenje sektor po cijeni od 170 kuna, te takozvane 'limited view' ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Zbog izrazito velike potražnje u prodaju su službeno puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića, koji će ovaj glazbeni velemajstor održati ususret Danu žena, 7. ožujka u Areni Zagreb. Svi zainteresirani u prodaji će tako pronaći novi kontingent ulaznica i dostupnih zona unutar zagrebačke arene: poseban VIP sjedenje sektor po cijeni od 170 kuna, te takozvane 'limited view' ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Gotovo rasprodana zagrebačka Arena i vrlo veliki interes javnosti potaknuo je organizatore da u prodaju puste novi kontingent ulaznica, kako bi što većem broju Čolinih obožavatelja omogućili uživanje u koncertnom spektaklu sezone. U tu svrhu otvorene su nove opcije za sve obožavatelje koji se žele naći na koncertu.  

Limitirani broj VIP ulaznica za sjedenje dostupan je po cijeni od 170 kuna, a za mjesta u neposrednoj blizini same pozornice, te 'limited view' ulaznice na tribinama po cijeni od 100 kuna, koje bez obzira na svoju kategorizaciju garantirano neće narušiti vrhunski doživljaj samoga koncerta.
Vrlo veliki interes koji vlada za zagrebački koncert Zdravka Čolića nimalo ne začuđuje, jer jedna od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora u posljednjih je nekoliko tjedana u potpunosti raspametila svoju vjernu publiku; prvo na koncertnom spektaklu u dupke ispunjenoj dvorani u Osijeku, a potom i kao prvi izvođač iz regije na vrhunskom nastupu u Dubaiju.

U međuvremenu, zagrebačke pripreme koncerta za doček Dana žena u punom su jeku, a po povratku iz Dubaija Čolić je otkrio da ne skriva uzbuđenje zbog svog ponovnog susreta sa zagrebačkom publikom:

„Neizmjerno se veselim povratku u Zagreb i nastupu za koji se nadam da će ostati u jako lijepom sjećanju mojih fanova“.
Podsjetimo, ulaznice za koncert dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima, a sve one koji se požure na vrijeme osigurati svoje mjesto na koncertu, očekuje nezaboravni nastup glazbene ikone koja će put do srca svojih obožavatelja još jednom pronaći svojim bezvremenskim hitovima.

>> Zdravko Čolić raspjevao vrući Dubai i Novaka Đokovića

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prsutsir
11:39 26.02.2015.

Prava zvijezda koja traje,a ne ove današnje zvjezdice.

ME
melinda
19:50 26.02.2015.

Mislim da Cola i nasa Severina rade na pomirbi i dobrosusjetskim odnosima vise od svih politicara zajedno i treba im dati NOBELOVU nagradu za mir

RI
ribar110
18:06 25.02.2015.

Jugonostalgicari mogu oni to poricati koliko zele ali to je istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije