Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl šarmera

Zdravko Čolić oduševio publiku u ispunjenoj Areni Zagreb

Koncert Zdravka Čolića
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
08.03.2015.
u 00:52

Iako su mu 63 godine, Čola je neodoljiv i ima puno energije

Na koncertu Zdravka Čolića ni igla više nije stala u krcatu dvoranu Arene Zagreb.

Većinu publike činile su žene, ali karizmatičnog miljenika nježnijeg spola došlo je slušati i vidjeti i pristojan broj muškaraca.

Bezvremenskim klasicima poput “Ti si mi u krvi“, “Jedna zima s Kristinom“, “Glavo luda“, ali i novim hitovima kao “Što ti dadoh“, “Vatra i barut“ i “Zar se nismo shvatili“ Čola je na najljepši način zagrebačku publiku uveo u današnji Dan žena.

Za najvećeg šarmera ovih prostora godine kao da su stale, jer iako su mu već  63 ljeta na spektaklu u Areni pokazao je da i dalje pršti energijom i da je ženama i dalje neodoljiv.

Svom idolu dame u prvom redu darovale su cvijeće, a pjevač im je uzvratio poljupcima. Zagrebački koncert kruna je Čolićeve turneje “Vatra i barut“ kojom je u godinu dana obišao najveće regionalne i europske dvorane. 

>> Zdravko Čolić raspjevao vrući Dubai i Novaka Đokovića 

>> Zdravko Čolić: U životu sam napisao samo dva ljubavna pisma

Komentara 59

DR
drugPlenky
07:18 08.03.2015.

Oni koji su došli tamo nemaju pameti tako da ih nitko nije mogao raspametiti

AM
ameris
07:30 08.03.2015.

Kamo je nestala zagrebačka publika s ukusom i stilom ?Ovo je dekadencija.Kako može imalo informiranog slušatelja zabaviti jedan iscijeđeni starac ?

Avatar Obeliks
Obeliks
08:56 08.03.2015.

Nitko nikoga ne tjera na koncert ali se definitivno ne mogu načuditi kako se netko pali na starce poput Čole ili Željka Samardžića? OK, o ukusima se ne raspravlja i nema vam to veze s jugonostalgijom nego je tipični primjer velikog žala za mladošću, potrebe da se pobjegne od sadašnjosti. Ona narodna izreka: Ili sam bio bolji ja ili vremena? To je jednostavno generacijski come back kad smo bili 'lijepi i mladi'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije