Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bole silikoni

Zbog umjetnih grudi Amy Winehouse završila u bolnici

amy winehouse
AFP/Pixsell
10.04.2010.
u 16:01

Britanska glazbenica Amy Winehouse priznala je da je prošlog četvrtka primljena u bolnicu zbog komplikacija s implantantima u grudima koje je dala ugraditi u listopadu prošle godine.

Britanska glazbenica Amy Winehouse priznala je da je prošlog četvrtka primljena u bolnicu zbog komplikacija s implantantima u grudima koje je dala ugraditi u listopadu prošle godine.

Te je večeri osjećala snažnu bol u prsima zbog čega se obratila Hitnoj pomoć. Prenoćila je u bolnici, gdje su joj napravili nove pretrage.  

Samo mjesec dana nakon prve estetske operacije, u studenome prošle godine, Amy je počela osjećala probleme s implantantima. Prema pisanju britanskog Suna Amy je očajna jer se boji da će joj liječnici savjetovati vađenje silikona.

"Osjećam se odlično s novim grudima, ženstveno i kompletno", rekla je svojedobno Winehouse za koju mnogi tvrde da je ovisnost o drogama odlučila zamijeniti onima o estetskim operacijama.

Ključne riječi

Komentara 2

Z2
znatiželjna_2
11:23 12.04.2010.

nema tih sisa zbog kojih bi ti izgledala ženstveno!

Avatar punkufer
punkufer
19:47 13.04.2010.

Ona izgleda kao da je izašla iz kante za smeće. Sa plastičnim sisama. i bez njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije