Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica koja je u HTV-ovoj sapunici utjelovila Gradonačelnicu Juliju Vitezović kaže kako ničijoj ljubavi ne treba suditi

Zbog uloge preljubnice ne voli me ni jedna kumica na tržnici

Bojana Gregurić
09.11.2009.
u 21:50

U seriji Bojana igra lik Julije Vitezović, gradonačelnice malog Jablanovca, međutim politika joj se ne čini savršenim zanimanjem.

Bojana Gregorić Vejzović koju trenutno gledamo u HRT-ovoj telenoveli “Dolina sunca” u za nju atipičnoj ulozi negativke, izuzetno je zadovoljna glumačkom ekipom na setu i radom na seriji. Kao jedini minus u šali navodi što je zbog uloge preljubnice ne obožavaju kumice na placu, međutim upravo sa suparnicom iz sapunice, glumicom Anom Vilenicom, sjajno se slaže na setu.

- Moram reći da sam presretna što radim sa sjajnim ljudima i profesionalcima. U takvom dobrom okruženju umor ne osjećate i gušt je raditi - izjavila je Bojana za tjednik Extru.

U seriji Bojana igra lik Julije Vitezović, gradonačelnice malog Jablanovca, međutim politika joj se ne čini savršenim zanimanjem.

- Za politiku treba jaka samouvjerenost i malo deblja koža, koja na prvi pogled neće reagirati masnicom - naglasila je Bojana kako je lakše njoj odigrati ulogu negativke zbog koje je kumice poprijeko gledaju nego jedan dan biti u gradonačelničkoj fotelji.

Predsjednička groznica koja trese Hrvatsku ne zaobilazi ni glumce, a zvijezda “Doline sunca” istaknula je kako se divi ženama u politici. Osim glume Bojana je otkrila još jedan veliki talent, naslovna pjesma koju je opjevala zajedno s kolegicama iz serije, postala je hit na brojnim radiopostajama.

- Bio je to zanimljiv izlet, ali što se mene tiče - samo izlet, međutim mislim da smo to dobro odradile.

Nakon “Doline Sunce” Bojana je najavila da će na jedno vrijeme završiti sa sapunicama. Nakon završetka vraća se radu u kazalištu Gavella, a mali Raul bi svoju mamu trebao viđati više u domu, nego na malim ekranima.

- Moja pojava na ekranu nešto mu je potpuno neinteresantno percipira me, ali u stvari ga to ne fascinira. Dok smo se igrali jedno popodne, a baš se emitirala ”Dolina sunca” vidio je scenu s Davidom Ćukom, dječakom koji mi igra sina i pitao: “Zašto tamo imaš tog dječaka?” i dodao: Kad radiš te ne volim!” , ali je onda dodao: Roditelji moraju raditi da bi platili plin i meni kupili igračke” - rekla je Bojana.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:05 10.11.2009.

Dama nebi trebala u svim ulogama samo VIKATI i ŠPOTATI kao ona. Već me ju je i strah. Balkanska glumaša. Neka uči od Venese Radman.

VI
visio
07:51 10.11.2009.

Kako je ona meni dobra! \"figurativno\"!! ima nešto u tim baletankama.... Gobac svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije