Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duško Valentić

'Zbog uloge Papundeka iz 'Velog mista' prokleo sam dan kada sam postao glumac, a volio bih još igrati Hitlera ili Putina'

20.03.2022.
u 10:00

- Čekam da prođe ovo zlo od korone. Bit će lakše, ali hvala Bogu, popušta. Grozno je raditi predstavu u dvorani sa 300 mjesta za 70 ljudi pa čekam da stanu restrikcije i obnavljam “Đuku Begovića”. Znam da su bile nužne, no maske u gledalištu stvaraju novu barijeru između glumca i publike. Umjesto da rušimo četvrti zid, podigli smo suhozid - šali se Duško Valentić, hrvatski glumac, Slavonac koji se, igrom slučaja, rodio u Pančevu, jedne “hladne zimske noći” zadnjeg dana u siječnju 1950.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
23:24 23.03.2022.

Ne zaboravimo da je uloga Papundeka pokupila najlosije kritike u doticnoj seriji.

Avatar Cadafel
Cadafel
18:37 21.03.2022.

@Artoo Detoo...kae s glavom?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:40 20.03.2022.

Veliki prijatelj bivseg am. veleposlanika montgomeryja, lika koji je radio protiv Hrvatske svim snagama, da bi se na kraju u mirovini nastanio u Dubrovniku. To sve govori o dusku valenticu kao osobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?