Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sulejman" na pauzi

Zbog suza gledateljica večeras se vraća Bali-beg, zgodniji nego ikad

bali beg
04.04.2013.
u 10:30

Novi nastavci turske serije koja je osvojila Hrvate na RTL-u ne očekuju se prije jeseni

Obožavatelji serije \"Sulejman Veličanstveni\" žalili su se kada je RTL ukinuo dvosatne epizode nedjeljom jer im je bilo predugo čekati od četvrtka do ponedjeljka na nove nastavke.

Nije nimalo ostario

Nakon večerašnje dvosatne epizode serija odlazi na dulju pauzu, a kakve će biti reakcije obožavatelja, ne želimo ni znati. Naročito kada se u obzir uzme da se večeras u seriju vraća neodoljivi Bali-beg. Svi oni kojima se osmijeh na lice razvukao kada su čuli da se Burak Özçivit, na inzistiranje gledateljica, u seriju vraća, morat će pričekati nekoliko mjeseci da bi ga opet na malim ekranima mogli gledati pet dana u tjednu. Bali-beg u seriju stiže netom nakon Ibrahimove smrti i to kako bi obavijestio Sulejmana da Mlečani pripremaju napad na njega. Iako je radnja serije odmakla nekoliko godina, promjene na Bali-begovu licu nisu vidljive, što su dežurni kritičari odmah zamjerili producentima, no gledateljice nisu imale primjedbi. Ni sultanova kći Mihrimah neće ostati imuna na Bali-begov šarm, što će ugroziti njen odnos s mladim pjesnikom Jahjom Tašlidžalijem.

Godi mu status neženje

Treća sezona \"Sulejmana\" u Turskoj se uvijek snima, a tek bi u srpnju trebala pasti posljednja klapa. S njom će iz serije odjahati i ratnik Bali-beg, a ni suze obožavateljica više neće pomoći da se u seriju vrati. U rujnu počinje snimanje filma \"Malkoçoğlu\" o ratniku Bali-begu kojeg će glumiti Burak. Uz angažman koji trenutačno ima oko serije, Burak svakodnevno trenira mačevanje i jahanje, što njegove agente izluđuje jer nema vremena za obveze prema medijima. Navodno je zbog prezaposlenosti odgodio i vjenčanje s Ceylan Capom, no sve se više šuška da Burak ne želi vjenčanje jer misli da mu status slobodnog muškarca više koristi za popularnost. 
A novi nastavci serije? Teško ih je očekivati prije rujna s obzirom na to da snimanje treće sezone traje do ljeta. No za četvrtu producenti pripremaju poslasticu – Sulejmanova sina Selima glumit će Kıvanç Tatlıtuğ, a njegovu partnericu Kıvançova kolegica iz serije \"Strasti Orijenta\" Beren Saat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije