Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Zbog Špičeka je Ornela Vištica morala jesti koru od naranče

Foto: RTL
1/4
13.12.2017.
u 00:20

Tomislav Špiček u emisiji je odlučio održati lekciju natjecateljima o nejestivoj dekoraciji na tanjuru

Željeli su zadiviti žiri svojim prezentacijskim vještinama i umijećem dekoriranja hrane, ali dočekao ih je hladan tuš – Špiček je natjecatelje showa "Tri, dva, jedan – peci!" zauvijek naučio da se na tanjuru nikada ne poslužuje nejestiva dekoracija!

Pogled na tablicu s ocjenama odaje dvije zanimljivosti: jedna je da su kandidati odlično odradili posao s creme bruleeom i kuglicama od kokosa, a druga da je došlo do male promjene u poretku. Maja Bajamić i Leo Pavlačić i dalje su na dnu ljestvice, iako su za posljednje zadatke dobili dvije osmice. Maja je žiriju htjela pokazati kako vješto filetira naranču, ali i dekorira tanjur, no Tomislavu Špičeku štapić vanilije „iritirao“ je oči.

Uvijek za šalu spreman chef primijetio je da su se Petar Ćiritović i Borko Perić (trenutno najbolji na tablici) također služili istim primjerom. Odmah je reagirao i zamolio momke da kušaju svoju dekoraciju, odnosno štapić od vanilije.

„Mmmm... Mislim, malo je al dente. Ja bih više volio da je malo više kuhano, ali…“, šaljivo je komentirao Borko sa suzama u očima, dodajući kako su suze zapravo „produkt“ sjećanja na baku kuharicu, a ne zbog gorčine suhog štapića od vanilije, i time nasmijao sve u studiju.

„Kak sam ja bio sretan kada sam vidio štapić od vanilije na tanjuru! Dočekao sam trenutak da i ja njih nešto naučim… Mislim da je ta vježba kušanja sirovog štapića iz vrećice uvijek dobra, zauvijek će zapamtiti da tome nema mjesta na tanjuru“, kazao je Špiček s osmijehom na licu.

Čak je i Ornela Vištica naučila lekciju o nejestivoj dekoraciji, ali tek kad ju je Špiček zamolio da kuša koru od naranče, dok je Tomislav Tržan bez problema grickao štapić cimeta kao da jede kikiriki. Parovi imaju još jednu šansu dokazati da su pravi slastičari-amateri koji zaslužuju ostati u natjecanju. Naime, u polufinale idu samo oni parovi s najviše bodova na tablici!

Tko će to biti, doznat ćemo već sutra, u srijedu, 13. prosinca u 21:40 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda showa „Tri, dva, jedan –peci!“!

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije