Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKA LJUBAVNA PRIČA

Zbog sina Lukasa i mi smo ponovno postali kao djeca

Alen Liverić
Foto: Matija Habljak
1/4
11.11.2016.
u 08:34

Glumačka obitelj Liverić-Balaž prije godinu i pol dobila je novog člana kojem su se posebno razveselila djeca iz njihovih prijašnjih brakova

– Ponekad se uhvatimo da se i sami ponašamo kao djeca, toliko se s Lukasom zezamo, igramo i smijemo – otkrila je Storyju 37-godišnja glumica Anastazija Balaž, koja u roditeljstvu uživa sa životnim partnerom Alenom Liverićem i njihovim sinčićem. Prije godinu i pol obitelj Liverić-Balaž dobila je novog člana, kojem su se posebno razveselile Alenove kćeri Leda i Maša te Anastazijina kći Živa, koje su dobili u prijašnjim brakovima.

Priželjkivala se djevojčica

– Bilo im je žao što je dečko jer su htjele još jednu sestru, ali nama je laknulo – priznala je članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca. Tijekom trudnoće tinejdžerice su predlagale svakojaka imena za brata.

– Imale su prijedloge koji ipak nisu ušli u uži izbor pa smo se odlučili za ime Lukas – kaže Riječanka koja nakon rodiljskog dopusta glumi u novoj kazališnoj predstavi “Majstor i Margarita”.

– Lukasa još dojim i na početku, dok se nismo uskladili, bilo je malo teže vratiti se na posao. Sada je dobro jer se mijenjamo i nismo stalno angažirani u kazalištu. Ipak je to potpuno drugo stanje svijesti i trebalo mi je neko vrijeme da se uhodam i ponovno zavolim ići na posao, ali poslije je sve bilo super – kaže glumica pa dodaje:

Ljubav začeta u kazalištu

– Mislim da bi majke ipak trebale biti kod kuće prve tri godine djetetova života. To je neki minimum i najbolje je za razvoj djeteta, ali država nam to trenutačno ne omogućuje.

Dok je glumica u kazalištu, njezin je mališan u izvrsnim rukama.

– Alen je poslovno na relaciji Zadar – Zagreb, ali ostatak vremena provodimo u Rijeci i odlično smo se uskladili. On je kod kuće s njim kad ja ne mogu. Jedno je vrijeme on s njim, jedno baka i moja kći Živa, koja ide u prvi razred srednje škole, odlična je bejbisiterica. Ja sam uglavnom kod kuće, a Alen je zadužen za igru i glupiranje. No kad je tu, sve obveze podijelimo – otkriva Riječanka, koja će u prosincu početi raditi na novoj predstavi “Put oko svijeta za 80 dana”. U prosincu i Alena očekuje premijera predstave “Ostavljam te” u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu, čiji je član postao početkom godine. U tom dalmatinskom gradu obitelj je uživala ovoga ljeta, a zbog poslovnih obveza 49-godišnjak mora povremeno boraviti i u Zagrebu. Ipak, većinu vremena provode u njihovoj rodnoj Rijeci, gdje je snimana serija “Novine”, a u njoj je jedna od uloga pripala i karizmatičnom glumcu. U tom gradu rođen je i mezimac obitelji.

– Trudnoća i porođaj bili su odlični, sve je bilo školski i baš kako sam htjela. Željela sam da sve bude bez lijekova, što se i ostvarilo. Jako sam zadovoljna i ponosna kako je prošao porođaj. To je uspomena koje se uvijek rado prisjetim – govori Anastazija (37).

– Živu sam rodila sa 23 godine, a sada Lukasa, što je drugo stanje svijesti. U odnosu na prije, svjesnija sam roditeljstva... Ne znam je li lakše. Pristup je drukčiji i, ako sve ide po planu, roditeljstvo je uvijek lako. Uživam biti mama i željela bih još djece, cijeli vrtić, ali jedno su želje, a drugo mogućnosti – govori Anastazija, koja je s Alenom surađivala na predstavama riječkog HNK, poput “Ljepotice i zvijeri”, a ondje je počela i njihova priča. Da su zajedno, otkrile su fotografije snimljene dok su uživali na dubrovačkoj plaži. Uživaju skupa i sada, ali vjenčanje ne planiraju.

– Nismo se tajno vjenčali, ovo je novi alternativni način života, možda čak i lakši – zaključila je dramska umjetnica.

>>Alen Liverić u ulozi svećenika u kralju Edipu

Komentara 1

SE
sestrićna
11:30 11.11.2016.

a gdje ovi glume?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije