Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad je ipak bolje

Zbog raka glumac je prošao tešku kemoterapiju, a onda ga je 'uhvatila' i korona: 'Bio sam prilično blizu smrti'

Foto: Instagram screenshot
1/6
10.06.2022.
u 15:51

Teška kemoterapija oslabila mu je imunitet pa se, kaže, nije imao "s čime boriti".

Glumac Jeff Bridges (72) ponovno je progovorio o svom zdravlju koje posljednjih godina nije bilo najbolje. Naime, glumac je obolio od limfoma, no rak je srećom sada u remisiji. A nakon borbe za život s rakom, zahvatila ga je i korona. 

- Što se tiče raka stvari dobro stoje, bolest je u remiciji. Ali covid... Prošao sam kemoterapiju zbog raka i to mi je uništilo cijeli imunološki sustav, a onda sam još dobio i covid-19. To me uništilo. Bio sam prilično blizu smrti. Liječnici su mi stalno govorili: "Jeffe, moraš se boriti. Ne boriš se" - rekao je glumac u intervjuu za Entertainment Tonight uoči premijere nove serije "The Old Man".

Bridges je krajem 2020. godine otkrio da mu je dijagnosticiran non-Hodgkinov limfom i dodao kako se bio predao.

- Bio sam spreman za odlazak. Plesao sam s vlastitom smrtnošću - kazao je. 

A teška kemoterapija oslabila mu je imunitet pa se, kaže, nije imao "s čime boriti".

Zbog pandemije i njegovih zdravstvenih problema serija se snimala dugo i s golemim stankama, no konačno je ugledala svjetlo dana.

- Sve to izgleda kao bizaran san. Krenuli smo snimati prije tri godine, a onda su krenule nevolje. Gotovo dvije godine je trajala stanka. A onda, kada smo ponovno počeli raditi, imao sam osjećaj da smo bili samo na produženom vikendu, da nije bilo te goleme pauze i da sam sve ovo što se dogodilo u međuvremnu samo sanjao - kazao je. 

Osim što igra glavnu ulogu, Bridges je i izvršni producent serije.

VIDEO>>Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:46 10.06.2022.

Jeff, drži se! "Against all odds", je li tako? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije