Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi

Zbog rada na filmu kraljica popa povlači se s glazbene scene

madonna
Reuters
06.05.2010.
u 09:17

Razlog povlačenja nije zasićenje nego novi izazovi. Madonna počinje snimati film „W.E“, za koji je napisala scenarij i koji će režirati. Otkrila je i neke detalje o filmu.

Madonna, kraljica popa, na neko se vrijeme povlači s glazbene scene. Razlog nije zasićenje nego novi izazovi. Madonna počinje snimati film „W.E“, za koji je napisala scenarij i koji će režirati. Otkrila je i neke detalje o filmu.

- U medijima se pojavila vijest da je to mjuzikl o vojvodi i vojvotkinji od Windsora. To nije točno. Film prati putovanje jedne žene, a vojvode su tek njezini duhovni vođe - kaže Madonna.

Dodaje kako se radnja filma događa 1936. i 1937. godine, prije Drugog svjetskog rata u Engleskoj. A potom u New Yorku 1998. godine. Film je pun flashback scena - kaže Madonna, koja je pisala scenarij dvije i pol godine.

- To je bila moja opsesija. Počela sam ga pisati kada sam završila sa snimanjem „Filth and Wisdom“. Ovo je veća filmska priča. Ima više likova, a njih troje u filmu mijenjaju englesku povijest. Na primjer, kralj Edvard III. odbacuje svoju krunu da bi bio s Wallis Simpson, ženom iz Amerike. Imam veliku odgovornost, ovaj film je veliki projekt - kaže najuspješnija pop-pjevačica svih vremena i otkriva da se film počinje snimati ovoga ljeta. A slijedi i novi šok:

- Tada ću napraviti stanku na glazbenoj sceni.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vitaszorcms
08:29 07.05.2010.

Kraljica popa ?!!¨Nametnuta kraljica popa od Iluminata ili neoliberalni judomasonski projekt \" kako od prosječne osobe napraviti superzvijezdu\" ! Preteća svih Big Brothera.Projekt koji je praćen neviđenom masovnom podrškom medija,a imala je i kvalitetnu glazbenu podršku od kompetentne ekipe na početku.Kasnije su išli još dalje i od idiota koji su manjeg potencijala od Madonne napravili super zvijezde.Uostalom današnji medijski sustav je kriv za potpunu negativnu selekciju koju su nam uspješno nametnuli.Likovi koji su \"slavni\" su mahom propalice,bitange,ološ i šljam koji bi u normalnom društvu koje je zasnovano na moralu radu i poštenju,bili izopćeni kao crne ovce i škart.No ovi idioti koji danas vladaju i drmaju svijetom,uspjeli su postići da su nam šlate poput Madonne kraljice.Sjetimo se čitavog njenog performansa,od djevice ,pa do crnog Isusa,nabijanja na križ,kabale itd.Glavno da publika to puši i da mladi vide uzor u toj nastranoj osobi koja nikad nije imala niti malo morala.

VI
vitaszorcms
08:33 07.05.2010.

Madonna je najgora \"glumica u povijesti filma\" ! Tragikomedija je da se opet odlučila baviti glumom.Valjda je platila nekom da joj napiše scenarij,kao što je debelo platila i onom režiseru za glavnu ulogu u filmu o Isabeli Peron,koji je bio potpuni krah.Dotični režiser je kasnije zažalio što je dao glavnu ulogu Madonni,samo je zaboravio da mu je ona za to dala ogromnu lovu da bi dobila ulogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije