Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni problemi

Zbog problema sa srcem Elizabeth Taylor završila u bolnici

elizabeth
Pixsell
12.02.2011.
u 12:16

Glasnogovornik glumice potvrdio je da joj je stanje stabilno, ali ostat će u bolnici nekoliko dana radi predostrožnosti. Da ima bolesno srce Liz je saznala 2004. godine, piše Daily Mail

Oskarovka Elizabeth Taylor (78) hospitalizirana je u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu zbog problema s radom srca, piše Daily Mail.

Njen glasnogovornik potvrdio je da joj je stanje stabilno, liječnici je motre, ali ne znaju koliko će dana ostati u bolnici. Da ima problema sa srcem glumica je otkrila 2004. godine.

Zbog iznenadnih zdravstvenih problema Elizabeth je propustila dolazak na gala večeru u New Yorku na kojoj je uz Billa Clintona i dizajnericu Diane von Furstenberg, trebala primiti nagradu za svoj humanitarni doprinos istraživanjima za lijek protiv AIDS-a.

U njeno ime nagradu je preuzeo njen prijatelj, pjevač Elton John koji je okupljenima prenio glumičine pozdrave.

Elizabeth Taylor glumila je u više od 50 filmova, dobila dva Oscara, no osim po svojem glumačkom umijeću poznata je i po brakovima. Udavala se čak osam puta, liječila od ovisnosti o alkoholu, vodila rat s prekomjernom težinom,...

Izvorni tekst pročitati ovdje.

Komentara 1

MI
MINERVA
14:03 12.02.2011.

Jao! Hoćemo li svi biti tako ružni kad ostarimo? Uhh..starost je tako..jadna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije