Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hayden Christensen

'Zbog ovog sam napustio Hollywood nakon Ratova zvijezda'

Hayden Christensen
Foto: Instagram
1/4
31.12.2015.
u 09:45

Plavokosi glumac u nedavnom intervjuu otkrio je zašto ga nismo gledali u daljnjim nastavcima popularne sage

Hayden Christensen, poznatiji kao Anakin Skywalker, otkrio je zašto je napustio Hollywood nakon globalne slave filma Ratovi zvijezda.

Danas 34-godišnji glumac imao je samo 19 godina kada ga je filmaš George Lucas odabrao za ulogu u Ratovima zvijezda 2: Klonovi napadaju. Osjećao se obmanutim iznenadnom slavom te odlučio napustiti multimilijunsku industriju i preseliti se na farmu

Osjećao sam da su mi Ratovi zvijezda stvorili puno prilika i karijeru, ali i kao da mi je sve dano na pladnju

Christensen je u rujnu ove godine izdao film 90 minuta u raju, ali i dalje želi ostati manje poznat.

– Nešto mi je govorilo, ako će ovo biti štetno za moju karijeru, neka bude. Ako se vratim nakon svega, barem ću znati da sam to i zaradio – rekao je glumac. – Nisam htio ići kroz život s osjećajem da koristim "besplatnu vožnju" – rekao je za Independent.

Govorilo se da će glumiti i u najnovijem nastavku Ratova zvijezda i to u borbi između tamne i svijetle strane, međutim, ideje se nisu ostvarile. 

Osmi dio Ratova zvijezda stiže 2017., a scenarist je obećao mnoga iznenađenja. 

>> Ratovi zvijezda najbrže do zarade od milijardu dolara

Komentara 35

ST
stefj
11:02 31.12.2015.

A ja sam bio uvjeren da je napustio Hollywood jer ne zna glumiti...

ST
strsljen2013
10:30 31.12.2015.

kakva iznenađenja. Film je masakriran. Jedino što vrijedi i tko je odglumio je Ford. Ostalo jad i bijeda. Najlošiji od svih do sada. molim vas nemojte me više iznenađivati.

Avatar abakus
abakus
11:21 31.12.2015.

Najlošiji film od svih filmova "Ratova zvijezda". Razočarao sam se skroz. Prvi dio filma nisam mogao vjerovati kakvo smeće gledam i koliko su ga upropastili, nakon toga mi je postalo smiješno. Scenarija nema, film se najbolje može opisati kao patchwork scena iz prethodnih filmova nabacanih tek tako, bez nekog pravog smisla. Glumci očajni, jedina iznimka je Ford, naravno. Tip koji glumi njegova sina kao da je zabunom ušao na snimanje tog filma umjesto na snimanje najnovijeg Frankesteina. Najbolja mi je scena kad se on, kao fol veliki ratnik, upravo gega prema mostu na kojem će doći do konačno susreta između njega i Forda. U borbi mačevima u čemu bi on, kao uvježbani borac i još jedaj morao biti apsolutno superioran, gotovo ravnopravno mu se suprotstavlja mačem (!) lik kojem bi to trebao biti prvi put da drži mač u ruci. Umro sam od smijeha... Šteta novca i vremena koje sam na to dao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije