Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVOD NA POMOLU

Zbog ovisnosti Ben Affleck i Jennifer Garner na rubu prekida

garner (1)
pixsell
12.07.2011.
u 11:50

Hollywoodski par u žestokoj je svađi nakon što se Affleck vratio starim porocima, kockanju i alkoholu.

Hollywoodski glumac Ben Affleck dokaz je da stare navike ne umiru. Nakon što je supruzi, također glumici, Jennifer Garner prije šest godina obećao kako će se riješiti kockanja te prestati konzumirati alkohol, obećanje nije održao. Naime, Garner je otkrila da Affleck nikad nije prestao kockati, a u javnost je dospjela informacija kako je u jednoj večeri izgubio više od 500 tisuća dolara. Prema tajnom izvoru, Ben zalazi u podzemne kockarske krugove gdje su više puta viđeni i glumci Tobey Maguire, Matt Damon i Leonardo DiCaprio.

Prijatelji para tvrde da je Garner na rubu psihičkog sloma, dok je Afflecku potrebna stručna pomoć jer se ne može kontrolirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije