Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ove subote

Zbog operacije papa neće biti prisutan na koncertu Stjepana Hausera u Vatikanu

Foto: Privatna arhiva
1/7
07.06.2023.
u 16:52

Nažalost, ovog puta neće nastupati za papu Franju, jer je sveti otac završio na hitnoj operaciji. Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta čast pripala je upravo HAUSERU.

Svjetski poznati violončelist HAUSER ove subote, 10. lipnja, održat će koncert u Vatikanu na Trgu Svetog Petra. Nažalost, ovog puta neće nastupati za papu Franju, jer je sveti otac završio na operaciji. Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta čast pripala je upravo HAUSERU.

Poznati violončelist još je i prije upoznao papu Franju, a u subotu će auditoriju na Trgu Svetog Petra, najpoznatijem trgu na svijetu, pokazati svoje glazbene bravure.

VEZANI ČLANCI:

Ovime se nastavljaju uspjesi našeg violončelista, koji je nedavno surađivao s kultnom grupom U2, a bio je i gost Andrei Bocelliju na njegovom koncertu na Times Squareu. Nedavno je započeo i svoju turneju REBEL WITH A CELLO, a 25. listopada stat će i na pozornicu zagrebačke Arene.

VIDEO HRT-ova novinarka: 'Stari namještaj ima dušu i eleganciju, zato sam odlučila postati Krama Queen!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije