Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Zbog nezadovoljstva vaganjem, kandidati padaju u krizu

Život na vagi
Foto: RTL
1/6
19.04.2017.
u 15:05

Večeras na eliminaciju ide Crveni tim. Kandidati odlaze na vaganje, a natjecatelj koji razočara rezultatom napušta RTL-ov show

U večerašnjoj epizodi showa "Život na vagi" na eliminaciju odlaze kandidati Crvenog tima.

Tim kojem slijede eliminacije prvo će morati na vagu, a kandidat koji će razočarati svojim rezultatom, morat će napustiti kuću. 

„Nakon niza pobjeda zaredali ste nekoliko neuspjeha“ – kazala je voditeljica Marijana Batinić nakon čega je upitala Crveni tim što se s njima događa.

„Mislim da ti neuspjesi nisu baš totalni neuspjeh jer ih na vaganjima pobjeđujemo redovno. Jedino u čemu gubimo su timska natjecanja u kojima je Plavi tim u prednosti jer su oni mršaviji i mobilniji od nas i ne možemo im parirati u tim stvarima “ – zaključio je Vedran.

Nakon vaganja neki će kandidati zapasti u krizu te si predbacivati vlastite rezultate. Crveni tim se okupio i glasao za kandidata iz svog tima s najlošijim postotkom na vagi. 

Koji je to kandidat Crvenog tima koji se pronašao na vaganju ispod žute crte i za koga se tim jednoglasno odlučio da mora napustiti kuću, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji od 20:10 sati na RTL-u!

 

 

>>Novi dan počeo je dolaskom trenera a potom je uslijedio šok!

>>Vaganje je šokiralo jednog kandidata, dobio je čak četiri kilograma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije