Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema panike

Zbog koronavirusa na danskom izboru pjesme za Eurosong neće biti publike

Foto: DPA/Pixsell
1/3
06.03.2020.
u 23:00

Nitko ne bi trebao paničariti u ovoj situaciji, ali moramo djelovati. Bolje ranije, nego kasnije, rekla je premijerka Mette Frederiksen.

Danske vlasti su pak u petak savjetovale organizatore da odgode ili otkažu događaje s preko 1000 posjetitelja kako bi spriječili koronavirus. Preporuka vrijedi do kraja ožujka, rekla je premijerka Mette Frederiksen nakon razgovora sa zdravstvenim vlastima.

"Nitko ne bi trebao paničariti u ovoj situaciji, ali moramo djelovati. Bolje ranije, nego kasnije", kazala je. Danska javna televizija DR objavila je da će natjecanje za izbor danskog predstavnika na Eurosongu biti održano bez publike.Kupcima oko 10 tisuća karata sredstva će biti refundirana. Do sada je u Danskoj potvrđen 21 slučaj zaraze koronavirusom, uključujući dvije osobe u autonomnim Farskim otocima.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Playmaker
02:39 07.03.2020.

Eurosong ionako Smeće za Glupsone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije