Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mad man

Zbog čega Jon Hamm ne želi oženiti ženu s kojom je 15 godina?

jon hamm
pixsell
17.03.2012.
u 16:52

U brak ne vjerujem, a djecu ne priželjkujem, kaže 41-godišnji glumac koji je u sretnoj vezi s redateljicom Jennifer Westfeldt.

Poznati američki glumac Jon Hamm od braka i djece bježi hlavom bez obzira. Zbog čega? To zasad još nitko ne zna, osim njegove životne partnerice redateljice Jennifer Westfeldt. Jon i Jennifer u vezi su punih 15 godina, no 41-godišnji Hamm ne namjerava otići pred oltar.

- U brak ne vjerujem, a djecu ne priželjkujem. Ako se i dogode jednog dana bit će dobrodošla, kaže glavni glumac popularnog serijala \'Momci s Madisona\'

  No njegova 41-godišnja partnerica jedno je ipak priznala New York Timesu :

- Nikad nisam mislila da ću u ovim godinama još uvijek biti bez djece. U posljednje vrijeme često o tome razmišljam, kaže Jennifer koaj je producirala i režirala film \'Friends with a kids\' o bračnim parovima koji ne mogu imati djece.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije