Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dado topić:

'Zbog albuma sam imao političkih problema, čak sam pozvan u neku instituciju. Bio sam drzak pa su me skinuli s programa'

09.12.2022.
u 13:00

Oduvijek sam Dadu Topića doživljavao kao rock-vulkan koji je izbacio hitove "Za koji život treba da se rodim", "Istina mašina", "Da li znaš da te volim", "Makedonija", "Život u čizmama s visokom petom" i osamdesetak drugih. I ne znate koje mu je zvanje ostavilo dublji trag. Aranžer, skladatelj, basist, pojavnost ili ipak prije svega taj glas od kojeg bi lako popucale čaše koje ste naivno kupili na nekoj od nazovirasprodaja ovih dana. Ali, kad bolje razmislimo, ne viđamo ga i ne čujemo često.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar roker
roker
11:29 11.12.2022.

Dado Adolf Topic ne govori istinu. Uvijek je plivao nizvodno i ne spada u buntovnike. Ne kuzim kome se sad dodvorava ali je u trendu biti protivnik bivšeg režima i pljuvati sam po sebi.

DU
Deleted user
14:52 09.12.2022.

"Da li znaš da te volim.".."Za koji život treba da se rodim".. Istina mašina". Dobar glazbenik , ali slab jezičar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?