Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradili je ružama

Zavodljiva Severina u seksi korzetima zadivila Riječane

severina (1)
Foto: PIXSELL
1/9
24.03.2013.
u 16:00

Odlično raspoložena i ganuta zapjevala je s publikom i “Dalmatinku”, premda to, kazala je, nije planirala.

Severinin megashow “Dobrodošli u klub” ostavio je u subotu riječku publiku bez daha. U više od dva sata žestokoga ritma, Seve Nacionale novom je predstavom dojmljive koreografije, uz prateće svjetlosne efekte i raskošnu scenografiju s pozornice koja je dominirala Dvoranom mladosti, pružila Riječanima nevjerojatan glazbeno-vizualni doživljaj.

Perje za bolji dojam

Publika je oduševljeno dočekala svoju heroinu. Povicima “Seve, Seve” nestrpljivo su je dozivali na pozornicu, a kada se pojavila odjevena u crni korzet ukrašen perjem i krenula u snažnom ritmu Italiane, oduševljenju nije bilo kraja.

– Dobra večer, Rijeko, obećavam da ćemo večeras biti najbolji – rekla je Severina.

Kako je večer odmicala, uz ritmove “Uzbune”, “Lole”, “Tarapane” i drugih hitova, Riječani su se uvjerili da će se Severinino obećanje zaista ispuniti. Odlično raspoložena i ganuta zapjevala je s publikom i “Dalmatinku”, premda to, kazala je, nije planirala. Atmosferu u dvorani još je više podgrijala izvedbom pjesme “Ostavljena”, a vizualno najupečatljiviji trenutak bio je za izvođenja pjesme “Grad bez ljudi”, kada je odjevena u crnu haljinu lebdjela nad pozornicom. Posve razgaljena publika svoju je ikonu obasula crvenim ružama.

Bajka u četiri čina

Za ovu je scensko-multimedijalnu bajku u četiri čina zaslužan slovenski režiser Tomaž Pandur, art direktor Severinine turneje, dramaturginja Livia Pandur, modni stilist Marko Mitanovski, koji je surađivao s Beyoncé, Lady Gagom i Skunk Anansie, koji je osmislio Severinine kostime nalik crnom labudu te sjajni plesački ansambl “Maestro” koreografa Anžeja Škrubeja. Dugo najavljivanoj Severininoj regionalnoj turneji nisu mogli odoljeti i neka poznata imena: Belma i Mirza Džomba, Zoran Prodanović Prlja, Juraj Zigman, Ivona Brnelić, Ivana Paris i Dino Bubičić...

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
19:39 24.03.2013.

Pa dobro, koliko je u hrvatskoj pjevačica(osim pjevača) i tko je sve od niih za vikend imao neki koncert jer od tog žive. I po čemuje sad ova tolko bitnija od svih ostslih. I ona i njena oprava za predstavu. Tko nju forsa, tko nam siluje mozak i medijski prostor diskocajkačama?

KO
kokokomo
20:32 24.03.2013.

Da sam znao za taj koncert otišao bih do ulaza "Dvorane mladosti" gledati ljude koje ta "pjevačica" zanima.

Avatar billybull
billybull
18:32 24.03.2013.

interesantno, doduse zivim u americi pa (nasrecu) ne mogu vidjeti doticnu vuckovic, ali imam prijatelje iz rijeke koji su dio tzv. scene, odnosno clanovi nekad velikih bendova (u vrijeme juge, dok je "nasa" rock scena imala tezinu bar u europi)...i na pitanje je li to istina kaj pise u clanku smiju mi se i vele "ne budi lud"...vele mi, u dvorani mladosti te veceri nije bilo fiumana, samo rijecani (oni na koje se odnosi shvatit ce o cemu pricam)...niti ce u zadru biti ikoga iz zadra nego izadra, u zagrebu nebu purgera nego "zagrepcana" s kozara, bilo boka bilo puteva, u splitu nece biti fetivih nego djikana itd...pa tko tu sada i zakaj laze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije