Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show farma

Zauzetom Ivanu Hrvatska nije lako s brojnim prelijepim Hrvaticama

Ivan Hrvatska ispao iz showa Farma
anto magzan/pixsell
01.05.2010.
u 19:00

Natjecatelj 'Farme' koji je ispao iz realityja još dva mjeseca ostaje u Hrvatskoj, a ide i na koncert Metallice, a onda se vraća u New York curi s kojom živi već dva mjeseca

– Ma nije mi teško što sam ispao. Čim sam došao u hotel popio sam pivicu, otuširao se, a sada sam naspavan kao anđeo. To je moj đir, takav sam vam ja – rekao je simpatični Ivan Hrvatska (34) dan poslije izlaska iz showa “Farma” koji je napustio izgubivši u dvoboju s Kikijem Rahimovskim. 

– Na selu sam bio vrijedan i dobar prema svima. Ispao sam možda zato što sam zadnji ušao u show ili zato što sam velika konkurencija. Ali to je sve samo igra! Ivan, pravim prezimenom Uljević, odrastao je u Vancouveru, a danas živi u New Yorku gdje već dva mjeseca stan dijeli s djevojkom Valerie. No kao i svaki muškarac ima jako dobre oči.  – Po izlasku iz showa cijelu sam noć u klubu plesao s prelijepim Hrvaticama. Nije mi to lako! Ali poslije sam se odmah internetom javio svojoj curi s kojom sam već više od godinu dana – kaže zabavljač i pjevač. U Hrvatskoj Ivan ostaje još dva mjeseca, a kako ima rođake u Kaštelima, planira ih i posjetiti, a ide i na koncert Metallice. Što se tiče “Farme”, njegova je želja da pobijedi Antonio Marušić. A i za Kikija, koji ga je izbacio, ima plan: – S njim ću snimiti album! – zaključio je Ivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije