Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR H. HORVATA

Zašto Mia nije uspjela? Odjednom je postala 'netko drugi', a takve se stvari ne rade prije najvažnijeg nastupa

11.05.2022.
u 15:11

Naravno, mnogi će reći da to natjecanje "nije važno". Možda nije, ali je skupo, pa kad vidimo koliko novaca ovakve ekskurzije koštaju domaće porezne obveznike, možda ne bi bilo loše promisliti kako dalje? No, imali smo i situacije da se pjesmu za Eurosong biralo izravno, gdje je opet bilo netransparentnosti i pogodovanja poznatim estradnim maherima na pozivnim natječajima

Ključne riječi

Komentara 33

HR
HREN0VKA
16:15 11.05.2022.

Maja Blagdan - Sveta ljubav 4. mjesto 1996. /// Doris Dragović - Marija Magdalena 4. mjesto 1999. /// Danijela Martinović - Neka mi ne svane 5. mjesto 1998. /// Magazin & Lidija Horvat Dunjko - Nostalgija 6. mjesto 1995. /// Goran Karan - Kad zaspu anđeli 9. mjesto 2000. Sve drugo nije vrijedno spomena, muka mi je kad se sjetim tko je tamo sve bio, Feminnem, Severina, Claudia Beni, Nina Kraljić, Nina Badrić je tamo poslana bez ikakvog natječaja, itd. Ukinite tu sramotu i prestanite nas brukati, isto vrijedi za Miss, od vrha smo pali na dno.

DM
drazen.muhvic
16:11 11.05.2022.

Zašto Mia nije uspjela? Smeće od pjesme, smeće od haljine, smeće od koreografije, smeće od nastupa, smeće od natjecanja. Čemu uopće živciranje?

DU
Deleted user
15:28 11.05.2022.

Sve bruji pokradena i jest ali pokrala ju je svita oko nje od frizera krojača ili modnih dizajnera kako si vole tepati raznih stilista i koreografa. Što je značio onaj nespretni gitaristički uvod? Što je značila ona kusasta haljina kojaa je pojela lijepu i mladu djevojku? Pa nikad ništa lošije nismo poslali na taj eurovizijski vašar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?