Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma je plagijat?

Zašto je nova Severinina pjesma ''Brad Pitt'' uklonjena s YouTubea?

severina
27.06.2011.
u 15:13

– Navode da je pjesma plagijat ne bih komentirao, to mogu samo autori pjesme Filip Miletić i Miloš Roganović – rekao nam je Severinin menadžer Tomica Petrović.

Severina je opet podigla prašinu u javnosti, no ovaj put to se dogodilo protiv njene volje. Severinin novi singl “Brad Pitt” koji je proteklog vikenda osvanuo na internetu nestao je s YouTubea nakon samo 24 sata, i to zato što je pjesma navodno plagijat!

– Pjesmu “Brad Pitt” u samo 20 sati preslušala su 111.762 čovjeka, a više od 28.500 ljudi pjesmu je preuzelo za svoj zid na Facebooku. Taj dan bila je 16. najslušanija pjesma na YouTubeu. Po tome bi Brad Pitt vjerojatno postao rekorder da je netko nije lažno prijavio kao pjesmu koja ne odgovara pravilima na YouTubeu.

>>SeveFanClub: Kome je to smetao Severinin Brad Pitt?

Navode da je pjesma plagijat ne bih komentirao, to mogu samo autori pjesme Filip Miletić i Miloš Roganović, rekao nam je Severinin menadžer Tomica Petrović. Dodao je da je “baš super” što je pjesma imala 55 posto "dislajkova" jer je uspjeh kad se jedna pjesma koja je tek izašla na svjetlo dana tako žustro komentira. Razloge zašto je “Brad Pitt” skinut s YouTubea ne zna ni jedan od autora Filip Miletić, koji je oštro demantirao da je pjesma plagijat hita “Stereo Love” rumunjskog glazbenika Edwarda Maye.

– Kad bi se svi plagijati skidali s YouTubea, tamo više ne bi bilo pjesama. Poslali smo upit zašto se to dogodilo, a kad doznamo prave razloge, objavit ćemo to iste sekunde. Nama je najvažnije da se ljudima pjesma svidjela i da je u rekordnom roku postala novi ljetni hit – kaže Miletić.

Ključne riječi

Komentara 32

AR
ana.rimbaud
16:37 27.06.2011.

Pjesma JEST plagijat, i to prošloljetnog hita Edwarda Maye \"Stereo Love\". Spot za Stereo Love je na YouTubeu pregledan skoro 128 milijuna puta.

DU
Deleted user
16:44 27.06.2011.

nije zbog plagijata, nego zbog koriscenja imena BRAD PiTT. pa taj covjek je jos uvijek ziv i zdrav.jel ga pitala, jel smije. balkanski primitivci misle da im je to hrvatska, napravi kucu na drzavnom zemljistu i jos posjece pola parka.. a inace koji je to primivitizam, zamisli americku ili britansku pjevacicu pjeva pjesmu goran visnjic ahahahaaaaaaa, koji crni dinaroidni humor

OB
-obrisani-
07:38 29.06.2011.

a što danas nije plagijat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije