Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakit od 2,8 mil. kn

Zaštitari čuvaju grob Whitney Houston zbog straha od lopova

whiteny houston
pixsell
24.02.2012.
u 17:00

Groblje je zatvoreno za javnost nakon što su brojni obožavatelji koji su htjeli vidjeti posljednje počivalište glazbene legende blokirali promet.

Glazbena diva Whitney Houston pokopana je s dijamantnim brošem i naušnicama vrijednim 2,8 milijuna kuna zbog čega njen grob čuvaju naoružani čuvari. Izvor blizak obitelji pjevačice tvrdi kako postoji opasnost da neki pomahnitali obožavatelj ili pak lopov poželi ukrasti nakit ili čak zlatni lijes u kojem je tijelo pjevačice pokopano.

Inače, groblje je zatvoreno za javnost nakon što su brojni obožavatelji koji su htjeli vidjeti posljednje počivalište glazbene legende blokirali promet. Obitelj pjevačice u šoku je jer je časopis The National Enquirer objavio fotografije njezina mrtva tijela u lijesu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije