Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jennifer aniston

'Zaručnik mi uživa 
dok glumim nimfomanku'

jennifer
Foto: Promo
1/7
29.11.2014.
u 11:00

Glumica je otkrila moć golotinje i seksualnosti promovirajući film u kojem je utjelovila nezasitnu zubaricu koja iscrpljuje glavne likove

Još prije petnaestak godina čedna glumica Jennifer Aniston tužila je jedan magazin zbog objave njezinih fotografija u toplesu.

No kako s godinama mentalno sazrijeva i Jen je shvatila da je golotinja odličan recept za promociju pa rado prihvaća uloge kao što je ova najnovija – zubarice Julie Harris, seksualne pohotnice u komediji "Kako se riješiti šefa 2".

Njezin lik ne zazire od igrica u lateksu i fetišističkih odjevnih predmeta kojima izluđuje obične dečke koji se pokušavaju domoći lake love a redom ih glume Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Da uživa u svojoj novootkrivenoj seksualnosti Jen je dokazala i na američkoj premijeri filma na kojoj je maštu publike dodatno zagolicala priznanjem da njezin zaručnik Justin Theroux uživa u njezinoj ulozi nimfomanke i da su se odlično zabavili dok joj je kod kuće pomagao učiti tekst za film. Osim toga, okomila se i na nedavnu objavu impozantne stražnjice Kim Kardashian na naslovnici Papera riječima: – Žao mi je, Kim, ti si kopija. Moja je gola guza original!

Rekavši to mislila je na svoju nagu stražnjicu objavljenu 1996. na naslovnici Rolling Stonea i opet uspješno spojila prošlost i sadašnjost i promociju okrenula u svoju korist. Ta odlična komedija upravo igra i u našim kinima.

>> Meksički ljepotan maštao je o tome da će se ljubiti s Jennifer Aniston

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije