Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za obitelj

Zaručnik i kći Drei Matteo važniji od uloge u “Kućanicama”

drea matteo
05.03.2010.
u 21:30

Iako je u hit-seriji trebala odglumiti cijelu jednu sezonu, Drea de Matteo “izdržala” je samo pet epizoda u društvu Eve Longorije, Teri Hatcher, Marcie Cross i Felicity Huffman.

Iako je u hit-seriji trebala odglumiti cijelu jednu sezonu, Drea de Matteo “izdržala” je samo pet epizoda u društvu Eve Longorije, Teri Hatcher, Marcie Cross i Felicity Huffman. Naime, glumica koja se “Kućanicama” pridružila u ulozi Talijanke koja se s obitelji doseli u nikad dosadnu četvrt Wisteriu Lane, napustila je seriju vrlo brzo nakon što je angažirana.

Razlog tome nije slaba gledanost, demantirali su producenti nagađanja po medijima, već je to bila isključivo Dreina želja da se što prije vrati kući u New York, zaručniku, pjevaču Shooteru Jenningsu i njihovoj dvogodišnjoj kćerkici Alabami.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije