Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon filma Faca opet pokleknuo

Zaručio se Faca iz serije "Seks i grad"

Chris Noth
Reuters
05.10.2009.
u 09:42

Chris Noth, Faca iz "Seksa i grada", zaručio se za svoju dugogodišnju djevojku, glumicu Taru Wilson. Tako će jedan od najpoželjnijih neženja uskoro izgovoriti sudbonosno da i u stvarnom životu.

Chris Noth, Faca iz "Seksa i grada", zaručio se za svoju dugogodišnju djevojku, glumicu Taru Wilson.

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, koji nije bio vječna ljubav samo za Carrie iz popularne serije, nego i čežnja brojnih djevojaka diljem svijeta, ipak je popustio i priznao da možda ipak nije zakleti neženja.

Par se susreo dok je Wilson radila u Noth's New York City baru, a imaju sina Oriona koji će u siječnju napuniti dvije godine.

Bez obzira što je Faca još u rujnu demantirao da bi se mogao zaručiti s atraktivnom Tarom, ipak je popustio i kupio prsten.

Tako će jedan od najpoželjnijih neženja i u stvarnom životu uskoro izgovoriti sudbonosno da.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije