Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći brak

Zaručila se Heather Locklear jer je predugo u vezi, a pomaka nije bilo

Heather Lockler
13.08.2011.
u 10:13

Nakon što je zablistao dijamantni prsten na njezinoj ruci, Wagner je potvrdio kako je još od veljače razmišljao da sa svojom četvorogodišnjom vezom naprave korak dalje.

Glumica Heather Lockler (49) koju mnogi pamte po ulozi u seriji “Melrose Place” zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Jacka Wagnera. Nakon što je zablistao dijamantni prsten na njezinoj ruci, Wagner je potvrdio kako je još od veljače razmišljao da sa svojom četvorogodišnjom vezom naprave korak dalje.

- Predugo smo zajedno, bez ikakvog pomaka. Željeli smo ga napraviti, ali smo bili oprezni. Heather ima kćer od 13 godina i ja sina od 16. Razmišljali smo i o njima, kako će naša djeca prihvatiti taj pomak- rekao je Wagner.

Inače, ovo će biti treći brak popularne glumice. Godine 2007. razvela se od Richieja Sambore nakon 13 godina braka. Prethodni suprug bio je Tommy Lee od kojega se rastala 2003. godine.

Ključne riječi

Komentara 4

AM
a_morte_i_rossi
10:41 13.08.2011.

malo te brojke ne štimaju.... razvela se od jednog muza 2007 sa kojim je bila 13 godina u braku a od prethodnog se razvela 2003? mah... ta matematika je totalno apstraktna

JA
JackRussell
13:44 13.08.2011.

Ma nije, Večernji nudi ekskluzivu da je istovremeno bila u braku s dvojicom...

Avatar patkovic
patkovic
14:54 13.08.2011.

imaju odlične zube u tim godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije