Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr na Braču

Žarke boje, cvjetni uzorci i seksi retro kostimi za vruće ljetne dane

fashion.hr (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/11
16.06.2012.
u 20:00

Ma, savršeno! Dovikivala je to i publika... Likovnu smo komunikaciju očekivali i od Ivane Barač poznate po svom modnom mobilijariju u minimalističkoj maniri, u crnoj boji.

Zamamna bolska plaža Zlatni rat na Braču u svom je noćnom izdanju bila predivno mjesto i za modni program druge večeri Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, kad su se publici poznatih pridružili Renata Sopek, pobjednik Survivora Vladimir Vlada Vuksanović i, priča se, njegova nova djevojka srpska pjevačica Nataša Bekvalac.

Preksinoć je ljetnom kolekcijom trijumfirala Marina Obradović sa svojim Marina Designom. Bilo je to najnježnije “dopisivanje” s Mondrianom i komuniciranje teksturama, slojevima i bjelinom finih tkanina! Marina je kiparski tip, što i sama govori o sebi. Profesorica je likovne umjetnosti i restaurator u kamenu, a sada je tu činjenicu savršeno povezala s modom. Ukrasni detalji, često kružno postavljeni i od PVC-a, dodaju svemu lagani futuristički štih. Ma, savršeno! Dovikivala je to i publika... Likovnu smo komunikaciju očekivali i od Ivane Barač poznate po svom modnom mobilijariju u minimalističkoj maniri, u crnoj boji. Ova je kolekcija, međutim, iznevjerila sve to, osim crne boje.

Perspektivni mladi dizajner Aleksandar Žarevac predstavio se serijom kupaćih kostima retro estetike, a svoju je vrlo uspjelu kolekciju crno-bijelih haljina iz prošle sezone sada razradio (urbanim) ljetnim haljinama s dvije siluete ili grafičkom igrom crne i zelene u prozirnom i kompaktnom izdanju. Vrlo dobro. Hoćemo još!

Na pisti se pojavila i Aleksandra Dojčinović. Predstavila je kolekciju rađenu za Opel, kojom su dominirale dezenirane ljetn ehaljine. Podsjetile su na talijansku modnu estetiku, čije elemente nalazimo i u Martine Felje. Gledajući Lei Lou kolekciju, sjetili smo se Marielle Burani, pa čak i Cavallija. Nadamo se – ne uzalud!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije