Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock koncert

Zarazna energija splitskog St!llnessa večeras prvi put trese zagrebačkim klubom Vintage

'SPECIJAL STUDIO, 24.01.2012., Zagreb - Band St!llness u glazbenom studiu.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.11.2013.
u 16:17

Prije koncerta, s početkom točno u 21 sat bend će svojim fanovima predstaviti novi video spota za pjesmu 'Naiva'. Video je djelo mladogi umjetnika iz Knina koji se krije pod pseudonimom LordOf TheBricks.

Večeras s početkom u 21 sat grupa St!llness održat će promociju spota "Naiva", a točno sat kasnije startat će njihov prvi koncert u Vintage Industrial Baru.

Priču o grupi ST!llness započelo je još u gimnazijskim danima, 1998. godine, dvoje zaljubljenika u underground hip-hop. 'Živi' glazbenici s 'pravim' instrumentima i socijalno osvještenim tekstovima koji bitno mijenjaju dotadašnju koncepciju i pristup stvaranju benda u priču ulaze tek 2005. godine. Nešto kasnije, St!llness se zavlače pod skute izdavačke kuće Menart za koju 2007. objavljuju dugoočekivani i hvaljeni debi, izuzetno upečatljivog naslova 'Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović'. Dvije godine diskografske pauze iskoristili su za sviranje brojnih koncerata, a onda 2009. izlaze van s novim CD+DVD izdanjem 'Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje'.

ST!llnessovo pleme danas čini devet ljudi u pokretu te deseti sveprisutni član o kojem se jako malo zna u javnosti te je potpuno nepoznata činjnica da li se radi o jedinki ili skupini ljudi. Poruka koju šalje St!llness tiče se ''svih tema iz svijesti i nesvijesti društva i jedinke; od fizičkih i psiholoških podražaja putem percepcije do emocionalnih i filozofijskih izljeva iznutra. Sve navedeno u vremenu i prostoru sada i ovdje''...

Prije koncerta, s početkom točno u 21 sat bend će svojim fanovima predstaviti novi video spota za pjesmu 'Naiva'. Video je djelo mladogi umjetnika iz Knina koji se krije pod pseudonimom LordOf TheBricks.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije