Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Shake it off'

Zapjevale seksi Viktorijine anđelice

Viktorijine anđelice
Foto: Screnshoot
1/2
09.12.2014.
u 19:44

Tjedan dana nakon spektakularne revije donjeg rublja u Londonu na službenom YouTube kanalu Viktorijinih anđelica osvanuo je simpatičan video koji ih prikazuje u nesvakidašnjem izdanju

Riječ je o personaliziranom videouratku u kojem slavne anđelice pjevaju jedan od trenutno najvećih hitova u SAD-u "Shake it off" pjevačice Taylor Swift koja je i sama nastupila na ovogodišnjoj reviji.

Najraspjevanije ovog puta bile su Karlie Kloss i Lily Aldridge, a za njima nisu zaostajale ni seksepilne Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo i Candice Swanepoel.

Ljepotice su spot snimile u pauzama od napornih proba za show i odlično se zabavile, a pri tome i nastavile prošlogodišnju tradiciju. Tada su  isti video napravile na Taylorin hit "I knew you were in trouble".

Ovim videom djevojke su dokazale da osim seksepilom zrače i posebnom pozitivnom energijom kojom su  garantirano osigurale da ovogodišnja prestižna revija ostane dobro zapamćena.  

Komentara 1

GE
Georgij
16:12 11.12.2014.

bolje zvuči verzija od Bart Bakera koji je napravio parodiju na tu i većinu njenih pjesama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije