Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna gimnastičarka

Zapalila Putinovo srce, a sada će i olimpijski plamen u Sočiju

Alina Kabajeva
Foto: Youtube (screenshot)
31.01.2014.
u 08:38

Alina Kabajeva, koju često navode kao Putinovu ljubavnicu, navodno će zapaliti olimpijski plamen na Zimskim olimpijskim igrama

Poznata ruska gimnastičarka Alina Kabajeva trebala bi upaliti olimpijski plamen na svečanom otvorenju Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, prema tvrdnjama ruske voditeljice Ksenije Sobčak.

Iako je ime osobe koja će upaliti plamen obično tajna do posljednjeg trena, ruska voditeljica tvrdi kako ima pouzdane izvore da će 30-godišnja Kabajeva, za koju se tvrdi kako je Putinova ljubavnica, otvoriti 22. ZOI.

Prema tvrdnjama Sobčak, rusku zastavu nosit će Valentina Terješkova, Valerij Gergijev i Nikita Mihalkov.

Kabajeva, zlatna olimpijka iz Atlante, brončana iz Sydneya te zastupnica u Dumi često se navodi kao Putinova ljubavnica, a nagađa se kako je ruski predsjednik otac njenih sinova, trogodišnjaka i bebe rođene početkom prošle godine.

>>Putin dobio kćer s ljubavnicom, olimpijskom gimnastičarkom?

>>Je li Putinovu braku presudila atraktivna gimnastičarka?

Komentara 6

BF
brkonja fra brkati
10:48 31.01.2014.

Svaki dan barem jedan glupi trač o Putinu iz kuhinje rothschildovih medija. Kad ga već moraju trpiti,onda im je malo lakše kad ga otračaju u svojim prostituiziranim medijima.

FO
Folirant
12:49 31.01.2014.

Konji imaju pristup internetu pa lupaju i pišu!

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:24 31.01.2014.

Cura se zove Aljina, a predsjednik je Pućin. Nije Stalin, nego Staljin. Raspućin, Pućin itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije