Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenilo joj izgled

'Žao mi je što sam ubrizgala Botox u lice'

Cameron Diaz
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/4
07.01.2014.
u 17:38

Cameron Diaz kaže da ipak nije ljubiteljica tretmana protiv starenja te da voli svoje bore smijalice

Iako je ubrizgala Botox u lice, Cameron Diaz kaže kako joj je to jedna od najvećih grešaka u životu te da ipak nije ljubiteljica tretmana protiv starenja.

- Probala sam Botox, što je izgledao kao mali dodir nečeg. Promijenilo mi je lice na tako čudan način, da sam pomislila, ne, ne želim to, radije bih vidjela svoje lice kako stari, nego lice koje ne pripada meni - ispričala je 41-godišnja glumica.

Diaz dodaje kako voli svoje bore smijalice.

- Volim ih, ne smetaju me. Meni to znači samo da sam se smijala čitav život. Volim život. Sretna sam i nemam problem s tim - kaže Cameron.

Nedavno je izdala knjigu sa savjetima o ljetoti i zdravlju, a kaže kako u mladosti nije pazila na svoju ishranu.

- Naručila bih buritose sa ekstra svime i veliku Colu. Zbog mršavosti sam mogla pojesti sve, no to baš nije dobro podnosila moja koža. Bila je u prilično lošem stanju. Mislila sam da se neke stvari ne mogu primijeniti na meni, no bila sam u krivu - otkrila je.

>>Cameron Diaz zanosna je i bez trunke šminke, baš kao i Heidi Klum

Komentara 1

DU
Deleted user
18:26 07.01.2014.

Ne razumijem zašto je u Americi tolika moda stavljanja Botoxa...zar hijaluron nije prirodniji i bezopasniji...a osim toga Cameron je s tim borama oko očiju simpatičnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije