Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igre na sreću

Žao mi je što Robert Kurbaša nije došao jer sam mu pripremila dar

tv bingo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/6
28.07.2011.
u 21:00

– Preplavili su me osjećaji i sjetila sam se svog prijašnjeg života, kako sam teško radila i kako skromno živim, a onda u takvom trenutku shvatite da vas netko nije napustio i da je tu s vama – prisjetila se gospođa Canjuga.

Otkako je prije 31 godinu položila vozački ispit, gospođa Marica Canjuga automobil je vozila svega pet puta, ali Splićanki to nije umanjilo oduševljenje kad je dobila poziv da je u emisiji “TV Bingo show” osvojila Volkswagen Polo.

– Preplavili su me osjećaji i sjetila sam se svog prijašnjeg života, kako sam teško radila i kako skromno živim, a onda u takvom trenutku shvatite da vas netko nije napustio i da je tu s vama – prisjetila se gospođa Canjuga. Automobil je jučer preuzela u salonu vozila Auto Zubak u Velikoj Gorici, a ključeve joj je umjesto voditelja TV Binga Roberta Kurbaše predala direktorica marketinga Hrvatske lutrije Ana Jazić. Naime, glumac je morao ostati u Splitu gdje snima telenovelu “Ruža vjetrova”. Dobitnica nije bila razočarana njegovim odsustvom, samo joj je bilo žao jer nije mogla uručiti dar omiljenom voditelju koji ju je i nazvao iz emisije da je obavijesti da je osvojila Bingo 5+, odnosno 50 tisuća kuna. Naravno, bio je to samo dio bogate nagrade.

– Dio dobitka potrošila sam na dvije umjetničke slike. Jednu sam namijenila Robertu, a drugu gospođi Jazić – otkrila nam je. Skromna i velikodušna, gotovo ništa od novčane nagrade nije zadržala za sebe.

– Dio novca donirala sam za dva bolesna dječaka, nešto sam dala sinu, kćeri i snahi, ostalo sam potrošila za put do Zagreba pa ću morati otići u minus da registriram auto, ali nije mi žao. S obzirom na to da će prije nego sjedne za volan novog Pola morati uzeti dodatne sate vožnje, nagradu će do Splita odvesti njen sin. – Ja plavuša, a automobil crven! To će biti baš lijepa kombinacija – smije se ponosna dobitnica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije